Glazer vil sælge til sheikh

I går forlød det ifølge Sunday Mirror, at Sheikh Mohammed, der er god for langt flere milliarder end Glazer og dermed formentlig ikke vil gældsætte…

I går forlød det ifølge Sunday Mirror, at Sheikh Mohammed, der er god for langt flere milliarder end Glazer og dermed formentlig ikke vil gældsætte klubben ved en overtagelse, ønsker at give Glazer konkurrence i kampen om Manchester United.

Og kommer der et bud fra sheikh Mohammed, så forlyder det fra Glazers lejr, at det er ganske sandsynligt at den amerikanske forretningsmand sælger sin aktiepost til araberen, der dermed er godt på vej til at kunne overtage klubben. Dog afviser Glazers repræsentanter ikke muligheden for, at Glazer holder fast på sine 28 procent af aktierne – selvom der ikke er mange der tror på det bliver tilfældet, hvis Glazer denne gang igen må give fortabt i kampen om Manchester Uniteds ejerskab.

“Manchester Uniteds ledelse skal overveje ethvert bud de får. Det samme skal Glazer, og får sheikhens tilbud opbakning fra Uniteds bestyrelse, så kunne det tænkes at Glazer skulle tjene de penge han kan og forsvinde. En anden mulighed er selvfølgelig at blokere det med den store aktiemængde vi har,” lyder det til The Guardian fra en kilde tæt på Glazer.

Fra Shareholders United lyder det, at sheikhen er velkommen, hvis Malcolm Glazer er eneste anden mulighed. Dog fastholder organisationen, at de fortsat vil være stærkt imod at en enkelt person ejer hele klubben – penge som sheikh Mohammed eller ej.

Forrige artikel

Rooney hyldet af kollegaerne

Næste artikel

Fergie til Rio: Skriv under eller forsvind

ANNONCE