Gordon Taylor: Rio vil ikke få en fair afhøring

Taylor mener, at Ferdinand allerede er dømt skyldig i sagen om den glemte dopingtest. Rio Ferdinand skal møde op til en afhøring hos FA den 18. december på Boltons hjemmebane, Reebok Stadium.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Taylor mener, at Rio Ferdinand ikke har noget chance for at blive behandlet ordenligt på grund af, at medierne allerede har dømt ham skyldig, og på grund af at han blev udelukket for Englands play-off kamp mod Tyrkiet.

”Enhver involverede i denne sag, vil sige at jo mere omtale der er, jo større er risikoen for, at det bliver en urimelig afhøring.” sagde han til Sky Sports.

“Vi har ofte set retssager, der er blevet annulleret på grund af pressens indblanding, da det så bliver umuligt at være objektiv, og det er nøjagtigt hvad der er at anspore i denne sag.”

”Lige med det samme blev fortroligheden brudt af England, da de suspenderede ham fra landsholdet før den indledende afhøring, som allerede var fastlagt til efter kampen. I lyset af det, at han allerede var suspenderet, så er han allerede blevet straffet.”

Taylor fortæller også om et lignende tilfælde, hvor en spiller glemte en doping test, denne sag blev holdt i fortrolighed og spilleren blev ikke suspenderet, han fik blot en bøde.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie: Det er op til os

Næste artikel

Nistelrooy vil gerne afslutte karrieren i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share