Guardiola: United er svære at spille imod

City-manager, Pep Guardiola, føler, at hans hold skulle have vundet, men er tilfreds med at de holdte United fra fadet på Etihad.

Hvis aftenens Manchester-derby skulle have haft en vinder, havde det været mest fortjent, hvis City var løbet med alle tre point. Skudstatistikken sagde 19-3 i Citys favør, og foruden nogle få chancer stilte United sig tilfreds med at stå dybt tilbage på egen banehalvdel.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men selvom det kun blev ved det ene point, så er Pep Guardiola godt tilfreds med, at hans hold holdt gæsterne fra at blive farlige. Det udtaler han til BBC Sport efter kampen.

– Vi må ikke glemme, hvilket hold vi var oppe imod. De skabte to chancer, og jeg er tilfreds. Jeg ved, hvor svært det er at spille imod Manchester United. 

– Vi har talent, men det var ikke nemt, når de havde så mange mænd bag bolden.

Med aftenens uafgjorte resultat er det stadigvæk særdeles tæt i toppen af Premier League. City og United er henholdvis et og to point efter Liverpool på tredjepladsen – begge med en kamp i hånden. 

Og Guardiola erkender, at pointene i de resterende kampe er særdeles vigtige i kampen om at sikre sig Champions League-deltagelse i næste sæson.

– Vi har alle svære kampe, der venter, og vi ved, at det ikke er en mulighed at tabe dem. Hver kamp er vigtig nu.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Mourinho: Vi manglede kvalitet på midtbanen

Næste artikel

Fosu-Mensah skadet mod City

ANNONCE