Hammers-keeper: Frispark ved Uniteds udligning

West Hams målmand Darren Randolph så gerne, at dommeren havde dømt frispark ved Manchester Uniteds udligning. Målmanden mente, at Bastian Schweinsteiger stod i vejen for ham.

Manchester United fik søndag kæmpet sig tilbage i FA Cup-opgøret på Old Trafford mod West Ham. Anthony Martial udlignede sent i kampen, men West Hams målmand Darren Randolph var ikke tilfreds med, at målet fik lov til at stå.

På gengivelserne kunne man se, at Bastian Schweinsteiger stod i vejen for, at målmanden kunne komme på tværs af målet, da Ander Herrera slog bolden på tværs af feltet til Martial.

– Der var frispark, og dommeren så det ikke, men sådan er det. Vi spillede godt, men vi blev trætte imod slutningen, og de lagde pres på. Men vi tager dem tilbage til vores bane i omkampen. Der tror vi altid på os selv. Stemningen bliver fantastisk, siger Darren Randolph til BBC.

Manchester United vandt senest FA Cup i 2004, men for West Ham skal vi helt tilbage til 1980 for at finde sidste triumf i den traditionsrige engelske pokalturnering.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Scholes: De Gea burde have reddet frisparket

Næste artikel

- Martial går stor fremtid i møde

Relaterede artikler
Total
0
Share