Har du udfyldt spørgeskemaet?

På instituttet for populær kultur på universitetet i Manchester undersøger de ofte forholdene i fodboldverdenen. En af de førende professorer i…

På instituttet for populær kultur på universitetet i Manchester undersøger de ofte forholdene i fodboldverdenen.

En af de førende professorer i fodboldverdenen, Dr. Adam Brown, har blandt sin daglige gang på instituttet, hvor han nok mest er kendt for sin rapport for et par år siden, som beviste at Manchester United rent faktisk havde flere sæsonkortholdere i Manchester end Manchester City og dementerede dermed myten om at United ingen fans havde i Manchester.

Nu gælder det imidlertid os udenlandske fans.
Chris Porter fra instituttet har i snart et år været i gang med et forskningsprojekt om de to Manchester-klubbers globalisering og hertil har han bedt OldTrafford.dk om hjælp.

Derfor beder vi dig om, at udfylde et spørgeskema på blot 10 spørgsmål, som vil blive brugt i forskningen.

Forskningen er fokuseret på at belyse forskelle faktorer omkring Manchesters fodboldklubber og deres supportere rundt om i Verden, herunder emner som globalisering, indentitet og sammenhæng mellem byen og fodboldkulturen.
Derfor er OldTrafford.dk blevet kontaktet og er samtidig blevet bedt om at få spredt spørgeskemaet i Skandinavien. Derfor må du meget gerne sende spørgeskemaet videre til en ven efter at du har udfyldt det.

Spørgeskemaet finder du her:
Spørgeskemaet

Der vil lørdag blive bragt en artikel om spørgeskemaet, hvor vi gennemgår spørgsmålene nøje, hvis nogen har problemer med at forstå dem.

Du kan læse mere om instituttet her:
Manchester Institute of Popular Culture

På vegne af OldTrafford.dk og instituttet, så vil jeg gerne have lov til at sige tak for at hjælpe med forskningen!

Engelsk:
A PhD research project is currently being undertaken by Chris Porter at the Manchester Institute for Popular Culture, Manchester Metropolitan University which aims to survey Manchester United supporters from around the world.
The research, which will focus on the football clubs of Manchester and their supporters in various locations, aims to tackle notions such as globalisation, identity and authenticity in relation to the city and football culture. Naturally therefore, it is hoped that readers of
www.OldTrafford.dk will provide some interesting and valuable contributions.

Should you wish to take part in the survey, please click on the following link;

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?id=111255

Forrige artikel

Udlånte spillere

Næste artikel

Giggs: It"s all about the money

ANNONCE