Harrop: Jeg er mundlam

Josh Harrop blev på Twitter kåret som kampens spiller efter han i sin debut sikrede United føringen med et flot mål i 2-0 sejren over Crystal Palace.

Josh Harrop scorede i sin debut for Manchester United mod Crystal Palace kun seks dage efter, at han havde lavet hattrick i en kamp for U23-holdet.

– Jeg har drømt om det så mange gange. Jeg er glad for, at det endelig blev til virkelighed i dag. Jeg er helt oppe i skyerne, fortæller Harrop til MUTV efter kampen.

– Hele min familie og alle mine venner var her. Jeg er glad for, at de kunne dele dette øjeblik med mig. Jeg har trænet siden jeg var otte for at opnå det her. Jeg er helt oppe at køre over, at det skete i dag foran alle de mennesker. Jeg er mundlam.

Da Harrop forleden scorede sit hattrick var José Mourinho tilstede på tribunerne, hvilket måske var med til at give ham en startplads mod Crystal Palace.

– Jeg fik gåsehud, da jeg gik gennem tunnelen og tænkte “Sker det her virkelig?”. Jeg sagde til mig selv, at jeg hurtigt ville have bolden og få så mange berøringer jeg kunne. Det gjorde jeg, og det hjalp mig ind i kampen.

– Jeg tog selvtilliden fra min sidste kamp med reserverne med mig, hvor jeg scorede et hattrick foran manageren. Det hjalp mig til at komme ind i kampen, da jeg følte mig i god form.

Josh Harrop var ikke den eneste, der fik debut mod Crystal Palace. Demi Mitchell spillede også sin første kamp for klubben. Det var også den første kamp som Joel Pereira og Scott McTominay fik lov til at starte.

– Det var et stort øjeblik for os alle og vi ville bare gå ud og nyde det. Det var den sidste kamp i ligaen, og vi fik muligheden for at imponere. Alle derude gjorde dem selv stolte – alle gjorde mere end rigeligt. Det var en stor præstation af drengene.

Harrop har været fan af United siden han var en lille dreng og håber han kan få mere erfaring fra førsteholdet i næste sæson.

– Jeg må lade det være op til manageren. Det er det her jeg vil uge efter uge – spille på Old Trafford. Jeg har støttet United siden jeg blev født, og det er min drøm at spille og score for klubben.

Josh Harrop blev kåret som kampens spiller på Twitter med 42% foran Paul Pogba og Demetri Mitchell.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Stor dansk United-personlighed død

Næste artikel

Griezmann: Chancen er 6 ud af 10

ANNONCE