Harry Maguire

Harry Maguire: Vi skal være mere kyniske

Maguire savnede kynisme, da chancerne skulle omsættes til mål i aftenens opgør mod Burnley.

Harry Maguire og resten af holdkammeraterne måtte nøjes med 1-1, da Manchester United til aften krydsede klinger med Burnley.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Umiddelbart efter kampen efterspørger Harry Maguire mere kynisme, og kaptajnen mener, at United burde have vundet kampen.

– Vi skulle have vundet kampen. Vi ved, hvor mange chancer vi kreerede. Vi skal være mere kyniske, og vi skulle have scoret det andet mål, fortæller Maguire til BT Sport efter kampen og fortsætter:

– Alle ved, at det vigtigste mål, er det andet, fortæller Maguire, der mener, Manchester United skulle have scoret til 2-0 i første halvleg.

Manchester United gik til halvleg med et solidt greb om kampen. Måltavlen viste 1-0 til United, og skudstatistikken vidnede om en voldsom United-dominans i første halvleg. 12-0 viste denne ved halvtid.

Da Mike Dean fløjtede op til anden halvleg formåede United dog ikke at bevare det momentum, som man ellers havde opbygget i første halvleg.

– Man kommer til steder som det her, hvor vi ønsker at dominere kampen, men selvfølgelig kan man ikke dominere alle 90 minutter, fortæller Maguire og uddyber:

– På et tidspunkt vil de selvfølgelig have 5-10 minutter, selvom man spiller godt. Vi spillede en god kamp, men der var en periode, hvor vi skulle havde modstået dem bedre.

– Vi må ikke indkassere et mål på det tidspunkt. Det skete også mod Middlesbrough. Vi indkasserede, da de havde en kort periode, hvor de pressede os. Alligevel skabte vi nok chancer til at vinde kampen alene i første halvleg, fortæller Maguire.

Manchester United scorede som bekendt to mål i første halvleg, som dog blev annulleret. Maguire er dog ikke enig i dommerens kendelser.

– Jeg lavede et for tidligt løb, hvor jeg mistimede mit indløb, og jeg forsøgte så at komme onside igen. Der var så en lille blokering, men (…) jeg mener ikke, at han (Jay Rodriguez, red.) kunne nå at komme ind og heade bolden væk og påvirke målet, som Rapha (Raphaël Varane, red.) scorede, fortæller Maguire.

Maguire er heller ikke enig i kendelsen, da Manchester United fik sit andet mål annulleret, da Pogba placerede to hænder i ansigtet på Eric Pieters.

– Det var bestemt ikke en forseelse, fastslår Maguire.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel
Ralf Rangnick

Rangnick: Anden annullering var et 'blødt' frispark

Næste artikel
Sean Dyche

Dyche om VAR-kendelser: Så skulle Maguire nok også have været sendt ud

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
4
Share