Ralf Rangnick

Rangnick: Anden annullering var et ‘blødt’ frispark

Ralf Rangnick føler, at Paul Pogba blev snydt for en scoring mod Burnley.

For anden gang på få dage vil Manchester United ærgre sig over mange spildte chancer, men i dag var der to mål, der blev annulleret. Og Ralf Rangnick mener, at især nummer to annullering var tynd.

Paul Pogba havde tydeligvis to hænder i ansigtet på sin modstander, men alligevel føler den tyske træner godt, at målet kunne have stået.

– Jeg så den i omklædningsrummet bagefter. Linjevogteren løfter flaget, men han gør det først ti sekunder efter forseelsen. Det var et blødt frispark, siger han.

Der var en tydelig forskel på Uniteds udtryk på hver sin side af pauseteen. I første halvleg var spillerne over det hele, men det var ikke tilfældet i de sidste 45 minutter.

Rangnick savnede intensitet fra sine spillere, for han havde også gjort det klart for dem, at Burnley ville komme bedre ud til anden halvleg forklarer han. Ikke desto mindre var Burnley bedst til en start og fik udlignet.

– Vi scorede jo faktisk tre mål i første halvleg, så jeg kan ikke give mine spillere skylden for ikke at have dræberinstinkt, siger han.

På lørdag venter Southampton i en ny opgave i Premier League.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel
Jadon Sancho i kamp mod Burnley

Karakterbogen: Miserabel anden halvleg trækker ned i bedømmelserne

Næste artikel
Harry Maguire

Harry Maguire: Vi skal være mere kyniske

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share