Heinze endelig bekræftet

Det totale beløb blev 6.9 millioner pund for den 26-årige forsvarsspiller, som har den fordel at han er meget alsidig, så han kan spille på flere pladser…

Det totale beløb blev 6.9 millioner pund for den 26-årige forsvarsspiller, som har den fordel at han er meget alsidig, så han kan spille på flere pladser i forsvaret.

Spilleren har skrevet under på en 5-årig kontrakt, som løber til den 30. juni 2009.

“Jeg er særdeles stolt over at skrive under med sådan en storklub. Det er et meget vigtigt skridt i min karriere at skifte til Manchester United og jeg har tiltro til, at jeg kan leve op til forventerne her,” udtaler argentineren i pressemeddelsen.

“Vi har fulgt Gabriel gennem lang tid og han har demonstreret alle kvaliteterne som en argentinsk forsvatsspiller har – styrke, hurtighed og gode tekniske egenskaber.
Han kan spille både centerforsvar og som venstre-back og denne fleksibelhed gør, at han er et fantastisk køb for klubben,” udtaler Sir Alex Ferguson.

Klubben oplyser desuden, at Gabriel Heinze også har et tysk pas, hvorfor han ikke krævede nogen arbejdstilladelse for at komme til klubben.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Flere Premier League kampe til folket

Næste artikel

Bag om det seneste nyindkøb

ANNONCE