Henderson får ny kontrakt og udlejes til Sheffield

Manchester United bekræfter, at de har forlænget aftalen med Dean Henderson, så den løber til 2022 med mulighed for et ekstra år. Samtidig udlejes målmanden til Sheffield United i hele kommende sæson.

Den 22-årige målmand fra Uniteds akademi fremtid er kommet på plads: Han binder sig til Old Trafford frem til minimum 2022 og sendes til Sheffield United for at få Premier League-erfaring. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det har Manchester United offentliggjort fredag eftermiddag. 

– Klubben har været fantastisk til at desgine en indivuel vej til mig, som vil sikre, at jeg indfrier mit potentiale og præsterer på det højeste niveau, siger Dean Henderson til manutd.com.

– At underskrive kontrakten er sådan et stolt øjeblik for mig selv og min familie. Jeg har arbejdet hårdt for at komme hertil, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at betale tilbage for den tillid, klubben har vist mig, siger han.

Også manager Ole Gunnar Solskjær er godt tilfreds:

– Dean havde en fantastisk sæson i Sheffield United, og han har en stor fremtid foran sig. Jeg er meget glad for, at han har underskrevet kontrakten. Han er endnu et stort talent, som er kommet ud af akademiet, siger Solskjær.

– Vi har stor tiltro til Deans evner. Muligheden for at spille en fuld sæson i Premier League er perfekt for hans udvikling.

Dean Henderson har været tilknyttet Manchester United, siden han var 14 år gammel.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Er ungdom, mod og fight formlen på Uniteds genoprejsning?

Næste artikel

Sky: Juventus vil tilbyde Dybala for Lukaku

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share