Herrera: Forstærkninger gør mig bedre

Ander Herrera er klar til at tage kampen op mod Uniteds nye nyindkøb om pladserne på den centrale midtbane.

25-årige Ander Herrera ryster ikke i bukserne over tilgangen af Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin.

I kølvandet på en svær start i Manchester United spillede Herrera sig ind i startopstillingen i anden halvdel af sidste sæson, og spanieren håber på at fortsætte de gode takter efter sommerferien.

– Efter en sæson ved jeg, hvor godt jeg skal spille for at fortsætte med at spille for Manchester United. Jeg er tilfreds med min udvikling i sidste sæson, men det her er Manchester United. Jeg bliver nødt til fortsat at forbedre mig, hvis jeg vil spille for denne klub, siger Herrera ifølge Espn.

United hentede Ander Herrera i Athletic Club sidste sommer. Indtil videre står midtbanespilleren, der er i periferien af det spanske landshold, noteret for 31 kampe og 8 mål på Old Trafford.

Den opadgående formkurve giver derfor Herrera forhåbninger om, at han kan blive endnu bedre på trods af den øgede konkurrence i truppen.

– Det her er Manchester United. Vi har kapaciteten til at købe nye spillere, vi har de bedste spillere i verden, men jeg tror, at det er godt for mig. Jeg er en ung spiller, jeg vil selvsagt fortsætte med at blive bedre, men det er altid svært at spille her. Nu er der endnu bedre spillere end i sidste sæson, men det er en god udfordring for mig, lyder det fra Herrera. 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wilson vil imponere i USA

Næste artikel

United bekræfter van Persie-salg

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share