Wilson vil imponere i USA

Unge James Wilson er glad for at være med førsteholdet på Pre-Season tour i USA for første gang i sin karriere. Her vil han gøre sit til, at han kan komme nærmere spilletid i den kommende sæson.

Der er mange, der har store forventninger til den talenfulde angriber, og han har da også opnået en ny milepæl i sin karriere ved at komme med til USA med førsteholdet. I et interview fortæller ham om sine tanker om sin deltagelse.

– Jeg skal ud at vise, hvad jeg kan. Kampen i morgen (mod FC Barcelona, red.) er en god chance for at vise mig frem. Jeg ser frem til at spille mod alle de gode spillere samt med alle de spillere, vi har. Det bliver en god kamp, udtaler Wilson til manutd.com.

Selvom englænderen er glad for at være med på turen, er han også klar over, at det er en udfordring med de spillere, der er at kæmpe med, og han har respekt for, at alle skal kæmpe for sin plads.

– Det er svært for manageren at vælge med så mange dygtige spillere, så det har været dejligt at have fået spilletid allerede. Jeg føler mig klar, og jeg håber på, at jeg kan gå ind til sæsonen uden at få skader, som jeg gjorde sidste sæson.

– Der er nogle fremragende faciliteter her i USA. Turen har indtil videre været bedre, end jeg havde forventet. Stemningen blandt os spillere er virkelig god, så det lover godt.

James Wilson har indtil videre spillet 18 kampe og scoret fire mål i den røde trøje.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United mangler fortsat at bekræfte salg

Næste artikel

Herrera: Forstærkninger gør mig bedre

Relaterede artikler
Total
0
Share