Rasmus Højlund rygnummer

Højlunds nummer er lige på trapperne

Når transfervinduet lukker, er United-fans tæt på at kunne sende bestillingerne afsted efter en Højlund-trøje

Manchester United planlægger at præsentere Rasmus Højlunds trøjenummer inden weekendens kamp mod Arsenal. Det beretter Manchester Evening News.

Danskeren har båret nummer 17 i sin tid hos Atalanta. Dette nummer er ledigt efter at Fred tidligere i transfervinduet blev solgt til Fenerbahce.

Højlund kom til Manchester fra den italienske klub Atalanta i en handel der var op til ca. 625.000.000 danske kroner værd. Han ankom med en skade i ryggen, der har forhindret ham i at komme på banen i de første kampe.

Alt lader dog til at han snart er ved at være klar til kamp. Han begyndte at deltage fuldt ud i træning på Carrington i sidste uge.

Manchester Evening News anskuer, at Rasmus Højlund er klar til at deltage i weekendens kamp.

Rasmus Højlund blev i går præsenteret som en del af den danske landsholdstrup til den forestående kvalifikation til Euro 2024.

På Danmarks landshold bærer Højlund trøjenummeret 11. Dette nummer er for nyligt blevet ledigt i United-truppen efter afskeden med Mason Greenwood.

Hos landsholdet er Højlund hurtigt blevet en nøglespiller. Kasper Hjulmand har sågar været forbi Uniteds træningsfaciliteter for at se danskerens form tidligere på ugen.

Forrige artikel

Rashford vinder PFA Award

Næste artikel

Avis: Manchester United holder på Maguire

ANNONCE