Hughes åbner døren for Nardiello

Daniel Nardiello står overfor et landsholds-valg indenfor den kommende tid. Nardiello er født i Coventry i England, men har walisiske rødder via sin walisiske far, Donato Nardiello.
Derfor står Daniel Nardiello overfor valget mellem en mulig engelsk landsholdskarriere eller en walisisk landsholdskarriere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mark Hughes, som er tidligere Manchester United-angriber, håber på, at Daniel Nardiello vælger det walisiske landshold frem for det engelske, da han gerne vil kunne benytte sig af den unge Manchester United-angriber, når Wales skal spille internationale fodboldkampe.

Jeg har talt med Daniels far, og jeg har fulgt ham (Daniel Nardiello red.) meget tæt,” sagde Mark Hughes ifølge Man Utd Web og fortsatte:

Jeg har gjort det klart, at døren altid vil være åben for ham.”

Daniel Nardiello har strålet på Manchester Uniteds reservehold i denne sæson, men er dog på udlejningsbasis i Swansea for tiden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United fans forsinkede hestevæddeløb

Næste artikel

Referat: Nistelrooy stod for forløsningen i drama

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share