Hughes: Adnan skal lære det hårde spil

Stoke-træner og tidligere angriber for United synes ikke, at Januzaj bør få ekstra beskyttelse af dommerne, men i stedet tage ved lære af at spille i Premier League

United møder i aften Stoke City i ligacuppen, og forud for opgøret blev Mark Hughes af SkySports spurgt ind til Adnan Januzaj, der har taget alle overskrifterne, efter han brød igennem til førsteholdet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

David Moyes har tidligere været ude at kritisere dommerstanden for ikke at give spilleren nok beskyttelse, når modstanderholdene har vist fysikken. Men det mener “sparky” ikke bør komme på tale.

– En manager vil altid beskytte sine spillere, og han (Januzaj, red.) er et forrygende talent, der vil blive en top United-spiller i mange år fremover. Hvis David synes, han skal beskyttes, må det være derfor han har svaret, som han gjorde, men du er nødt til at lade børnene stå på egne fødder og komme videre.

– Han virker til at trække mange beslutninger og frispark til sig. I kampen mod os blev han skiftet ind og trak fem frispark til sig, i løbet af meget kort tid. Da det skete, syntes jeg ikke det lignede, at der var begået frispark mod ham.

Kan lære af Giggs

Mark Hughes mener, at det er en del af spillet, at man vil få knobs som ung spiller, der spiller mod spillere med stor fysik. Waliseren mener derfor, Januzaj vil have godt af at tage ved lære af Ryan Giggs, der tidligt måtte vende sig til de ældre spilleres fysik.

– Ryan spillede i Lancashires A og B ligaer og skulle op imod hold som Marine på udebane. Når du er en 14-årig dreng, der kommer op mod mænd, lærer du at tage dig af det tidligt, hvilket jeg ikke ser som en dårlig ting. 

– Jeg kan forestille mig, at han (Giggs, red.) giver ham gode råd nu, når man tænker på, at han har været i samme sted.

I aften kl. 20.45 får Januzaj mulighed for at vise hvad han kan, når de engelske mestre besøger Stoke i ligacuppens kvartfinale.

Forrige artikel

Michael Owen i tvivl om Fellaini

Næste artikel

Rooney er skadet

ANNONCE