Michael Owen i tvivl om Fellaini

Den tidligere angriber havde hellere set de engelske mestre gå efter en anden Everton-spiller

Det har været en hård start på United-tilværelsen for Marouane Fellaini, som Manchester United købte på sidstedagen i sommerens transfervindue. Således har den store midtbanespiller ikke endnu vundet en kamp, han er startet i for “de røde djævle”.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Michael Owen, der både har spillet for klubber som Liverpool, Real Madrid og Manchester United, er ikke sikker på, at han var den rette type til Uniteds midtbane. Det siger han ifølge Daily Mail til sportslobster.

– Moyes må have forventet en umiddelbar effekt på købet, da han købte Marouane Fellaini. Jeg ser ham som en stor spiller for et bestemt slags hold, men jeg er ikke sikker på, at han er en Manchester United-spiller.

I stedet føler den erfarne tidligere spiller, der nu er tv-kommentator, at Evertons unge stjernefrø, Ross Barkley, ville have passet bedre til Uniteds midtbane, og et køb af ham ville sende et stærkt signal til omverdenen.

– Moyes ville have været bedre stillet, hvis han brød banken for en anden af Evertons unge spillere. Et hold bestående af to af Premier Leagues bedste unge spillere, Adnan Januzaj og Ross Barkley, ville med det samme sende beskeden, at Moyes er ved at bygge et hold, der vil bestå.

– (Men, red.) der er ingen tvivl om, at Moyes vil være en kæmpesucces i spiden for Manchester United i de kommende år.

Michael Owen opnåede 482 kampe i sin professionelle karriere, hvoraf 52 var for “de røde djævle”.

 

Forrige artikel

Beckham har stor tiltro til Moyes

Næste artikel

Hughes: Adnan skal lære det hårde spil

ANNONCE