Hughes: Lukaku passer perfekt til United

Mark Hughes er ikke i tvivl om, at Manchester United og Romelu Lukaku er det perfekte match.

Han var selv en stor publikumsfavorit i Manchester United-trøjen, og i de senere år har han haft en stor karriere som manager. Mark Hughes er ikke i tvivl om, at Manchester United vil lave en fremragende handel, hvis Lukaku-skiftet ender med at gå igennem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det har egentlig lagt i kortene længe. Vi har ikke været i tvivl om, at han ønskede at skifte fra Everton, men de fleste troede nok, at Chelsea ville trække det længste strå. United er pludselig kommet indenom. Det kan se ud til, at Everton allerede har brugt de fleste penge, som handlen kommer til at indbringe dem, siger Hughes i følge Sky Sports. 

–  Jeg har selv spillet for begge klubber (United og Everton red.). Everton er en fremragende klub, men siden min tid er United vokset til en gigantisk størrelse. Lukaku vil komme til at mærke forskellen, men jeg er ikke i tvivl om, at han kan blive en succes der. 

Handlen er endnu ikke gennemført, men de fleste medier melder, at Lukaku vil gennemføre lægetjekket i Los Angeles i denne weekend. 

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

The Guardian: Lukaku vil gennemføre lægetjek i Los Angeles

Næste artikel

Pereira håber på spilletid

ANNONCE