The Guardian: Lukaku vil gennemføre lægetjek i Los Angeles

Romelu Lukaku ligner ifølge rygterne næste nye Manchester United-spiller. Engelske The Guardian skriver, at belgieren vil fuldføre et lægetjek i Los Angeles, hvor han er på ferie.

Det er gået stærkt, siden rygterne om Evertons Romelu Lukaku i går begyndte at svirre. Den belgiske angriber har længe lignet en ny Chelsea-spiller, men i går lød det altså, at United havde overhalet Chelsea indeom.

Torsdag startede med, at flere af de store engelske medier som BBC og SkySports meldte, at United og Everton var blevet enige om en pris. En historie de dog senere måtte dementere, da de fik nys om, at der endnu ikke var aftalt noget, klubberne imellem.

Men sent torsdag aften skrev et par normalt troværdige journalister, at handlen skulle være “all but done”. I dag skriver The Telegraph så yderligere, at et lægetjek skulle foregå i Los Angeles, inden Manchester United søndag tager hul på deres preseason – i USA.

Lukaku har holdt ferie i Los Angeles og på Instagram har man kunnet se, hvordan ham og Paul Pogba har nydt sommerpausen. Om Pogba har haft en finger med i Lukakus måske forestående skifte til United vides ikke.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kampe i august og september fastsat

Næste artikel

Hughes: Lukaku passer perfekt til United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share