Hvor store er chancerne?

Med Manchester Citys sejr over Newcastle blev den værste forhindring ryddet af vejen for de lyseblå, som nu bare skal slå Queens Park Rangers for at sikre…

Med Manchester Citys sejr over Newcastle blev den værste forhindring ryddet af vejen for de lyseblå, som nu bare skal slå Queens Park Rangers for at sikre klubbens første mesterskab siden 1968.

Og United-fans kan ikke ligefrem finde trøst i Premier Leagues historiebøger. Statistikken tegner nemlig også et billede af, at Citys mesterskab allerede er i hus trods pointligheden.

Fem gange tidligere er det sket, at mesterskabet er blevet afgjort på sidste spilledag. I alle fem tilfælde er det holdet, som gik ind til dagen på førstepladsen, som har kunnet hæve trofæet efter de 90 minutter.

Kun en enkelt gang har topholdet ikke vundet deres kamp på sidste spilledag. Som nogle United-fans måske husker skal man tilbage til 1995 for at finde undtagelsen, da Blackburn sluttede af med at tabe på Anfield. Da United ikke kunne besejre West Ham, endte Blackburn dog alligevel med guldet.

Med andre ord har United alle odds imod sig. De kan kæmpe for sejren i Sunderland og klynge sig til håbet om, at City, klubben som har skuffet i tre årtier, gør det igen i afgørelsens time.

Forrige artikel

Avis: United jagter billig Ajax-profil

Næste artikel

United mister mindst £20 millioner

ANNONCE