Ince: Pogba passer perfekt ind i United

Paul Ince er sikker i sin sag, Paul Pogba passer helt perfekt ind i engelsk fodbold og hos Manchester United.

Paul Pogba er uden tvivl sommerens navn på rygtebørsen. United har, i hvert fald i følge medierne, pt taget føringen i kampen om den franske midtbanespiller, der i øjeblikket slår sine folder i den italienske storklub Juventus.

Men også spanske Real Madrid bejler til Pogba, der dog vil passe markant bedre ind i engelsk fodbold. Det mener i hvert fald Paul Ince.

– Jeg tror hans stil vil passe langt bedre ind i Premier League end i La Liga. Pogba vil komme til en hård liga, hvor han virkelig kan vise hvad han egentlig kan. Jeg tror han vil passe perfekt ind i Premier League og hos Manchester United, siger Ince til Sky Sports.

Der spekuleres i en pris på omkring 100 millioner pund, hvilket vil slå den nuværende rekord på transfermarkedet. Men pengene vil være godt givet ud mener Ince, der tror, at United vil være en seriøs kandidat til mesterskabet med Pogba på midtbanen.

– Jeg ved ikke om han kommer til at spille sammen med Carrick, Schneiderlin eller Schweinsteiger på midtbanen. Men kan United få Pogba vil det virkelig sende et signal, om at man vil gå efter titlen i år, lyder det fra den tidligere United-midtbanedynamo,

23-årige Pogba skal dog i første omgang spille EM-finale med det franske landshold på søndag, hvor Portugal venter på de franske værter i Paris. Først derefter ventes en afklaring på fremtiden.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi har ikke fået bud fra United

Næste artikel

Medie: Real overlader Pogba til United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share