Medie: Real overlader Pogba til United

Ifølge Sky Sports skulle de spanske giganter nu have opgivet håbet om at hente Paul Pogba til Madrid, og han er nu truende tæt på et rekordskifte til Manchester United.

Manchester United har inden for de seneste uger sikret sig stjernerne Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan. Meget kunne dog tyde på, at sommerens helt store overskrift stadig mangler at blive skrevet.

Således melder Sky Sports søndag, at United er truende tæt på at sikre sig deres tidligere ungdomsspiller Paul Pogba fra Juventus, efter Real Madrid har trukket sig ud af ræset, angiveligt på grund af prisen.

Det er da heller ikke småpenge, som José Mourinhos mandskab skal af med for at sikre sig den 23-årige verdensstjerne. Sky Sports melder nemlig, at den samlede transfersum kan komme helt op på 123 mio. engelske pund.

United vil dermed sprænge transferrekorden, ikke bare i Storbritannien, men hele fodboldverdenen. Den tilhører lige nu Gareth Bale, som Real Madrid tilbage i 2013 betalte i omegnen af 86 mio. pund for. 

Foruden den enorme sum, der inkluderer mere end 20 mio. euro til Pogbas agent, Mino Raiola, vil den franske midtbanespiller desuden kunne se frem til en klækkelig løn på omkring 250.000 pund om ugen over de fem år, som kontrakten anslås at løbe over.

Paul Pogba har siden skfitet i 2012 tørnet ud for de italienske mestre fra Juventus, hvor det er blevet til 178 kampe og 34 mål. I sin tid i United nåede han syv førsteholdskampe.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Ince: Pogba passer perfekt ind i United

Næste artikel

- Pogba er vanvittigt overvurderet

ANNONCE