Irwin: Roon vil overgå Cantona

Eric Cantona regnes – i nyere tid i hvert fald – som den ubestridte konge af Old Trafford, men det kan snart ændre sig, skal man tro Uniteds tidligere…

Eric Cantona regnes – i nyere tid i hvert fald – som den ubestridte konge af Old Trafford, men det kan snart ændre sig, skal man tro Uniteds tidligere venstre back.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Denis Irwin, der spillede sammen med Cantona under hele franskmandens fortryllende tid i Manchester, mener nemlig, at Uniteds nuværende nummer 8 allerede er ved at være på niveau med de allerstørste i klubbens historie. Og han vil kun blive bedre.

“Rooney har alt. Han er helt utrolig. Han har et helt specielt talent og samtidig en lyst til også at arbejde for holdet. Jeg tror, han ender med at blive bedre end alle andre. Eric Cantona var fantastisk og det samme kan siges om Roy Keane, men Rooney vil nå et niveau højere.”

“Jeg vil mene, at han allerede nu er på niveau med folk som dem. Og når man tænker på, at knægten er helt vild efter at lære og at de fleste spillere først topper fra de er 26-30 år, så tør man slet ikke tænke på, hvor god Rooney bliver,” udtaler Irwin til Sunday Mirror.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rooney ingen midtbanemand

Næste artikel

Stor overraskelse i startformationen

ANNONCE