Jaap Stam bærer ikke nag

Om præcis 3 uger er det 5 år siden Jaap Stam forlod Old Trafford grundet kommentarer i sin bog angående Fergusons vrede. I kommende weekend mødes de 2…

Om præcis 3 uger er det 5 år siden Jaap Stam forlod Old Trafford grundet kommentarer i sin bog angående Fergusons vrede.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I kommende weekend mødes de 2 hold som sagt, og Stam er sikker på, at der ikke vil være nogle “hard feelings” mellem sin førhenværende manager. “Jeg hader ham ikke og jeg bærer ikke nag til ham. Hvis jeg møder ham og det er passende, så vil jeg give ham hånden. Jeg har ingen skænderier med ham. Jeg interesserer mig kun for Ajax,” udtalte han til The Sun.

Der er fortsat en utilfredshed med, hvordan han forlod klubben og den 34-årige føler, at hans salg blev statueret som et eksempel for den nuværende trup. “Jeg spillede 3 gode sæsoner der. Dernæst gik de bag min ryg og gjorde det fordi de kunne tjene gode penge på mig. Det har lært mig, at man aldrig er sikker på sin plads i United.”

Han fortsætter: “Vi vandt Champions League og VM for klubhold, så jeg var ikke glad for den måde de håndterede sagen på. De viste total mangler på respekt og anstændighed, så jeg blev nødt til at forlade klubben.”

Ruud Van Nistelrooy, som nu er solgt til Real Madrid, har haft lignede tur med Ferguson, men dertil vil Stam ikke kommentere, da han endnu ikke har nok indsigt i sagen, men han er sikker på, at Ruud vil klare det godt i Madrid.

Kilde: Sky Sports

Forrige artikel

Klubben advarer imod kopi trøjer

Næste artikel

Pique udlejes ifølge agent

ANNONCE