Klubben advarer imod kopi trøjer

Uniteds mærkevareafdeling er sikre på at piratkopierede trøjer allerede er i omløb i boder rundt omkring på markeder og især på online auktionssider som…

Uniteds mærkevareafdeling er sikre på at piratkopierede trøjer allerede er i omløb i boder rundt omkring på markeder og især på online auktionssider som fx Ebay.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De advarer hovedsageligt derom, fordi det koster United penge, men samtidig også fordi kunderne som oftest er utilfredse med de dårlig fabrikerede trøjer. Som oftest er det umuligt at få penge retur, da sælgere, af disse produkter, er svindlere.

Hvordan spotter du et falsk produkt? Hvis du vil købe trøjen og har mulighed for at mærke på varen, så mærk på stoffet. På den ægte model er det et tyndt materiale af høj kvalitet, mens på kopierne er det tykkere polyester, som de er fremstillet af.

Hvis du køber online på en auktions side, så er det umuligt at afgøre om det er ægte eller kopieret. Men er prisen skruet helt i bund bør alarmklokkerne ringe. Er du i tvivl om en auktion, kan du spørge til råds inde på vores forum.

Forrige artikel

5 spillere rejser ikke til Amsterdam

Næste artikel

Jaap Stam bærer ikke nag

ANNONCE