– Jeg er i mit livs form

David de Gea stod en fremragende landskamp for Spanien mod Ukraine.

Det ser ud til, at David de Gea er ved at være helt oppe i omdrejninger efter en svær start på sæsonen med de mange rygter. Igår var han valgt som sidste skanse for det spanske landshold, som på udebane slog Ukraine i EM-kvalifikationen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Målmanden er klar over, at han skal præstere sit bedste, hvis han vil være nummer et for Spanien, og det er lige præcis, hvad han har tænkt sig. 

– Jeg skal spille på højeste niveau. Selvfølgelig var jeg også lidt heldig i kampen, men jeg gjorde det godt, og lige nu er jeg i den bedste form i min karriere. Jeg vil forsøge at gøre det sådan her hver gang, og dermed gøre det svært for landstræneren at komme udenom mig, siger De Gea til Skysports. 

– Jeg ønsker at gøre som sidste år, hvor jeg spillede en lang række kampe på højt niveau. Det er svært at sige på dette niveau, men jeg ønsker stadig at udvikle og forbedre mig yderligere. 

Hvis David de Gea fortsætter udviklingen, er det vist kun et spørgsmål om tid, før han endeligt overtager målet fra Iker Casillas. 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Xavi: Havde foretrukket United

Næste artikel

Bébé om United-retur: Intet er umuligt

ANNONCE