– Jeg er stadig en af de største

Jose Mourinho langede ud efter pressen, som stillede kritiske spørgsmål til United-manageren.

– Jeg er manager for en af verdens største klubber, og jeg er selv en af verdens største managers, sådan lød det blandt andet fra Jose Mourinho på dagens pressemøde, da en række journalister var kritiske overfor Mourinho. Flere gange blev der spurgt ind til, om portugiseren var over-the-hill, hvilket han selv på ingen måde mente, heller ikke selv om der ikke kommer en titel på bordet i denne sæson.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mourinho vandt ikke noget sidste sæson, men anser det alligevel for en af de største i hans karriere, og var stolt over at slutte som nummer to i ligaen. Han langede ud efter journalisterne, som han mente er hårdere ved ham end folk som eksempelvis Jürgen Klopp, der endnu ikke har skaffet de store titler til Anfield.

– I vil måske ikke anerkende det, men sidste sæson var en god sæson for mig og for os. Jeg mener det vigtigste er hvad jeg mener, ikke hvad i tænker. Vi havde en fantastisk sæson forrige år og vandt Europa League, sidste år hyldede alle Atletico Madrid fordi de vandt EL efter at være røget ud af Champions League. Vi er det seneste engelske hold til at vinde i Europa.

– Jeg er den eneste manager der har vundet i Italien, Spanien, England. Otte titler. Ingen anden har gjort det. Sidste sæsons andenplads er en af de største bedrifter i min karriere, lød svadaen fra en Jose Mourinho, der var i sit es på dagens pressemøde.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United møder Derby i Carabao Cup

Næste artikel

- Fansene hyldede holdet, ikke mig

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share