Joaquin dagdrømmer om van Nistelrooy

Joaquin har til The Sun udtalt, at det er en drøm, som vil gå i opfyldelse for ham, hvis han skal spille sammen med Manchester Uniteds stjerne angriber Ruud van Nistelrooy.

Joaquin skulle være et af Sir Alex Fergusons største mål at indhente til den nye sæson. Ferguson skulle også have budt på Joaquin. Budet skulle lyde på en del penge + Diego Forlan, ihvertfald hvis man tror på verdenspressen og især den engelske presse, med de mange tabloid aviser. Men det tilbud skulle Joaquin”s nuværende klub Betis” præsident Lopera have afvist.

“Handlen kommer an på Lopera, men hvad end der sker, vil jeg have Betis til at beslutte sig snart, ligegyldigt om de vil sælge mig eller fornye min kontrakt,” sagde Joaquin.

“Når jeg drømmer om at spille sammen med van Nistelrooy, får jeg gåsehud. At ligge afleveringe til en spiller som ham, vil være formidabelt. Det er en dagdrøm, men den gode hollænder, vil få top kvalitet fra mig.”

Diskuter emnet

Disse udtalelser har hermed sat gang i rygterne om, at Joaquin kan være på vej mod et skifte til Manchester United og dermed Old Trafford.dk. Giv din mening på OldTrafford.dk”s forum.

Forrige artikel

Fantastisk sejr over Juventus

Næste artikel

Holdkammeraterne vil beholde Seba

ANNONCE