Holdkammeraterne vil beholde Seba

Den mest omtalte Manchester United spiller i disse er ikke Ruud Van Nistelrooy, det er istedet argentineren Juan Seba Veron, som de engelske medier hele tiden vil have væk fra Manchester United.

Verons agent fortlate forleden, at et skifte til Chelsea ville komme i orden i denne weekend, men dette afviste Sir Alex Ferguson med at latterligøre rygterne i tabloid pressen.

At Sir Alex ikke vil af med Seba Veron blev vist tydeligt, da han startede med argentineren inde mod Juventus i nattens kamp, der endte med en 4-1 sejr.
Seba Veron tog hurtigt den store tillid til sig og leverede nok den bedste kamp for hans vedkommende.

Det bemærkede hans holdkammerater også, hvor især Ruud Van Nistelrooy efter kampen lovpriste Den lille Heks.
“Seba var den bedste spiller på banen. Han mistede ikke bolden en eneste gang, alle hans afleveringer var succesfulde og assisten han lavede til mit mål var simpelthen fantastisk,” kommer det fra den hollandske målkonge, der scorede 1 mål i nattens kamp.
Et mål som Seba Veron var hovedmanden bag, da han lavede et bemærkelsesværdigt lob til Nistelrooy, der tæmmede bolden, drejede rundt og hamrede bolden i kassen.

“Da han fik bolden i opspillet til mit mål vidste jeg, at han ville spille til mig, fordi han kan lave afleveringer som den med hans yderside af hans fod.”

“Der er ikke mange spillere, der kan løfte bolden på den måde, som han gjorde. Der var sikkert ingen andre end mig, der regnede med at han ville gøre det,” fortalte Ruud Van Nistelrooy til BBC.

“Seba har været en af de bedste spillere på vores tour” – Phil Neville

Også Phil Neville ville rose Seba Veron efter kampen, hvor Phil Neville startede som højreback og ligesom resten af United holdet leverede en flot indsats.
“Den aflevering var verdensklasse.
At vi vandt ligaen sidste år har virkelig hjulpet Seba. Han har været en af vores bedste spillere på touren og det lover godt for fremtiden.”

Forrige artikel

Joaquin dagdrømmer om van Nistelrooy

Næste artikel

Ronaldinho fortryder intet

ANNONCE