Johnstone retur fra lejemål

Manchester United har hentet Sam Johnstone hjem fra sit lejemål i Doncaster 16 dage før tid. Et permanent salg kan være under opsejling.

Kort tid efter at Sam Johnstones lejeaftale med Doncaster blev forlænget med en måned, kalder Manchester United nu den 21-årige målmand hjem til Old Trafford. 

Det skriver Teamtalk.com, der samtidig erfarer, at et permanent salg til Preston North end, der ligesom Doncaster ligger i League One, er under opsejling. 

Johnstone skulle i første omgang være vendt tilbage til United ved årsskiftet, men fik efter en række succesrige måneder i Doncaster forlænget sit lejemål frem til den 28. januar. 

United har netop skrevet kontrakt med Victor Valdes, hvorfor Johnstone nu er nede som femtevalg i førsteholdstruppen. 

Sam Johnstone har endnu ikke spillet en kamp af betydning for Manchester United, men var med mod AS Roma under træningsturen til USA i sommer. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

TV2 Sport sender Ryan Giggs-dokumentaren i aften

Næste artikel

Di Maria på årets hold

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share