Jones: Vi skal ikke gå i panik

Hvis man spørger Phil Jones, så er der ingen grund til, at United-spillerne panikker over holdets nuværende position. Pointene skal nok komme, mener han.

Efter en god start på sæsonen med tre sejre i rap, så er United nu pludselig i en svær postition. Holdet har kun vundet to ud af de seneste ni kampe, og det betyder, at de frister en tilværelse på sjettepladsen. Seks point efter nummer fire.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I weekenden stjal Oliver Giroud og Arsenal et enkelt point, og det føles som et nederlag for Phil Jones, der dog mener, at holdet er på rette vej. 

– Vi dominerede kampen fra start til slut, så lige nu føles det mere, som om vi tabte kampen 6-0. Så langt nede er vi, siger Jones til SkySports.

– Vi er dog nødt til at hive op i os selv. Vi leverede en god præstation, men vi fik bare ikke det ønskede resultat. Der er ingen grund til at gå i panik nu. Vi har spillet godt og skabt chancer, vi har bare brug for en smule held, og det kommer forhåbentlig snart.

Næste opgave for United er torsdag aften i Europa League mod Feyenoord.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs roser Juan Mata

Næste artikel

- United skulle have haft straffe

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share