– United skulle have haft straffe

Den tidligere topdommer Howard Webb mener, at Antonio Valencia skulle have haft straffe, da Arsenals Monreal lagde ham ned i feltet.

Efter en god halv time i weekendens opgør mod Arsenal appellerede United-spillerne og i særdeleshed José Mourinho for et straffe, da Nacho Monreal nedlagde Valencia i feltet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Andre Marriner vinkede dog afværgende til stor frustration for Mourinho på sidelinjen. Men hvis man spørger Howard Webb, der tidligere var en af verdens bedste dommere, så skulle United have haft et straffe.

– Jeg synes, det var straffe. Var det helt fuldstændig klokkeklart? Nej. På slow var kontakten mindre, end da jeg lige så den første gang. Jeg synes dog, Monreal i hans forsøg på at nå bolden begik en forseelse på Valenicia. Jeg synes, der var straffe, og jeg er overrasket over, Marriner ikke gav det.

– Jeg tror ikke, der kunne være den store opstand, hvis han dømte det, og jeg er sikker på, at Wenger ville appellere for et straffe, hvis det skete i den anden ende, siger Webb til BT Sport.

Straffesparket blev ikke givet, og kampen mod Arsenal endte som bekendt 1-1.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Jones: Vi skal ikke gå i panik

Næste artikel

Ny kontrakt til Carrick?

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share