Juan Mata: Mediernes kritik påvirker mig ikke

Juan Mata ignorerer mediernes kritik af Manchester United, og siger at spillerne ikke behøver blive fortalt, hvornår de har gjort det godt eller skidt.

Manchester United har ikke levet op til forventninger i denne sæson. De dårlige resultater fortsatte, da United sidste torsdag tabte 2-1 til FC Midtjylland på MCH Arena.

Mata var blandt de spillere, der underpræsterede mod Midtjylland, hvilket kun har gjort ham endnu mere fast besluttet på at gøre det godt igen.

– Det eneste jeg tænker på, er at spille op til mit bedste i hver eneste kamp. Selvfølgelig tænker jeg kun på at vinde [på torsdag]. Vi ved, at vi skal løfte vores niveau i forhold til, hvordan vi spillede i Danmark. Vi skal spille bedre, og vi skal blive bedre til at tilpasse os deres hold.

– Det handler ikke om, hvad jeg siger eller skriver. Det handler om, hvordan jeg og holdet spiller. Fansene vil have os til at vinde og glæde dem med trofæer, udtaler Juan Mata på pressemødet.

Europa League

Manchester United ligger på nuværende tidspunkt på en 5. plads i Premier League, og kæmper for at komme i top 4, der vil sikre dem kvalifikation til Champions League. Situationen ser dog svær ud, hvorfor det kan være ekstra vigtigt at gå videre i Europa League, da det vil give dem mulighed for at få adgang til Champions League i næste sæson.

– Det er mit eneste mål; at vinde, gå videre i turneringen og forhåbentligt kan vi nå så langt, at vi kan vinde trofæet, da det betyder flere ting for os. Det vil være første gang, at klubben vinder Europa League, og det vil også give os chancen for at spille Champions League.

Mediernes kritik

Manchester United har været hårdt kritiseret af medierne i denne sæson. Spillet er blevet kaldt kedeligt, og resultaterne har manglet. Louis van Gaal har opfordret sine spillere til at ignorere kritikken – noget Juan Mata er god til.

– Det er noget du er nødt til at håndtere som professionel fodboldspiller, hvis du vil spille for en klub som Manchester United. Ingen ved bedre end mig selv, hvordan jeg har spillet en kamp, og ingen ved bedre end os, hvordan vi føler under kampen, hvis vi har gjort det godt eller skidt.

– Jeg er ligeglad med det [hvad medierne skriver]. Jeg var meget trist og frustreret på grund af kampen, resultatet og vores udebanefans, men ikke på grund af mediernes kritik.

I aften spiller United returkampen mod FC Midtjylland på Old Trafford, hvor de har mulighed for at sikre deres videre avancement i Europa League.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romero: Jeg er altid klar

Næste artikel

Startopstillinger: Manchester United - FC Midtjylland

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share