Karakterbogen: Flotte indsatser i anden halvleg trækker op for flere

En kamp med to meget forskellige halvlege, men en flot anden halvleg trækker meget op for flere af spillerne.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

Var tættere på at redde et straffespark end normalt. Dummer sig gevaldigt lige inden halvlegen, men bliver heldigvis ikke straffet. Hænderne fejler ikke noget, men spillet med fødderne er ikke hans force. Flot redning på Koundés forsøg, og sikker når der kom skud på mål.

Aaron Wan-Bissaka (ud 66’) – 6

Leverede som han skulle både defensivt, og var også fint med i offensiven.

Raphael Varane (Kampens spiller) – 8

Sikkerheden selv i forsvaret. Hver gang der er brug for noget ekstra i forsvaret, dukker han op, både i første og anden halvleg. Der var ekstra brug for skarp defensiv i første halvleg og her blev der leveret fra Varane. Man føler sig tryg med ham i forsvaret.

Lissandro Martinez – 7

Bomstærk som altid, og en gik end i alle duellerne som kriger.

Luke Shaw – 7

Var ikke meget med i spillet i første halvleg, men med det samme han fik muligheden i offensiven viste han sit værd. Rigtig flot hælaflevering som ledte op til Antonys mål. Leverer som han skal defensivt.

Casemiro – 7

Fødselsdagsbarnet rundede 31-årig i dag, men man kan bestemt ikke sige alderen trykker. Erfaringen viser sig dog, og var stærk på midten af banen.

Fred – 8

Hold da op en anden halvleg Fred leverede. Sigtekortent var stillet skarpt og en flot afslutning og mål. Helt fantastisk i presspillet hvor han var ustoppelig. Rigtig flot mål, ustoppelig i presspillet. En af de bedste halvlege Fred har leveret i en United trøje. Men man kan heller ikke komme udenom en dårlig første halvleg. Havdde han haft en bedre første halvleg havde karakteren været højere.

Marcus Rashford (ud 87′)- 6

Har ikke fået meget at arbejde med ude på venstrekanten. Centralt blev han en en lidt større del af spillet.  Kan man tillade sig at være skuffet fordi han har haft så højt et niveau på det seneste? Var i hvert fald ikke så meget i fokus som sædvanligt.

Bruno Fernandes – 7

Dumt at give dommeren mulighed for at dømme straffe, og ikke skarp nok i første halvleg. Med det samme han kom ind på midten blev han meget bedre og kvitterede med en fin assist. Kan ikke bare få lov at spille på midten hver gang?

Jadon Sancho (ud 66′) – 5

Usynlig både offensivt og defensivt på trods af hans centrale plads på banen i første halvleg. Når han endelig var på bolden, blev det aldrig helt godt.

Wout Weghorst (ud 46′) – 5

Sløj præstation og lignede ikke en målfarlig angriber på noget tidspunkt.

Indskiftere:

Antony (ind 46′) – 7

Meget kan man sige om Antony, men han kommer med energi, og når han disker op med sådan nogle afslutnigner må man bare tage hatten af. Var med til at forvandle angrebet da han kom på banen.

Alejandro Garnacho (ind 66′) – 6

Kommer med energi og vilje og gav smagsprøver på hans kæmpe potentiale.

Diogo Dalot (ind 66′) – UB

Scott McTominay (ind 87′) – UB

Flere spillere med flotte præstationer, hvor Varane løber med titlen som kampens spiller. Er du enig i Varane var banens bedste? Opret en profil på hjemmesiden og fortæl hvem du synes var kampens spiller.