Karakterbogen: Defensiven og Fred bedst i målløs kamp

Offensiven var ikke ligefrem sprudlende, da de røde djævle fik et enkelt point med fra Stamford Bridge.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

David de Gea – 7
God kamp af den spanske keeper, der får hivet en rigtig fin redning frem i første halvleg, og viser god boldsikkerhed med undtagelse af et enkelt skud.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Det er altid en godtaget kamp som forsvarsspiller, når man holder modstanderholdet fra mål. I dag var det dog meget middelmådigt fra Wan-Bissaka, som gjorde det fint i det defensive, men ikke formåede at bidrage med meget offensivt.

Victor Lindelöf – 7
God kamp af svenskeren. Holder Chelsea fra de store chancer, og har en enormt vigtig fod, da han får sparket en bold ud til hjørnespark inde i det lille felt.

Harry Maguire – 6
Står som sin forsvarskollegaer godt defensivt, men har dog en smule usikkerhed på bolden. Derudover rimelig annonym i kampen.

Luke Shaw – 7
Dejligt at se Shaw han bliver ved. Har et sindssygt vigtigt tilbageløb i starten af første halvleg, hvor han får afværget et indlæg, der har direkte kurs mod Giroud.

Scott McTominay – 5
Ikke skottens bedste kamp. Får lavet en masse dumme frispark i første halvleg og fejler et indlæg på et kontraangreb i de døende minutter. Biddrager stadig med høj intensitet og nogle gode løb op i banen.

Fred – 7 (kampens spiller)
Det var de to laveste midtbanespillere, der havde stor del i, at det blev en målløs kamp. Mens Kante løb og brød spillet for Chelsea, var Fred fuldt igang med at gøre det for United. Får hele tiden opsnappet bolde på midten, så Chelsea ikke kan få et kontraløb igang. Viser endda lidt brasillianske finter frem, og er tæt på at scorer et mål, da han med sin dårlige fod får skudt bolden lige forbi Chelsea-målet.

Daniel James – 6
Er måske den bedste offensive spiller i dag. Er rigtig meget med i spillet. Viser igen god attitude og et stort løbepensum.

Bruno Fernandes – 4
Portugiseren er desværre usynlig i dag. Er meget ivrig efter at være en del af spillet, men formår aldrig at bidrage med det store. Er også tydeligt frustreret i dele af kampen.

Marcus Rashford – 4
Lynhurtige Rashford formår ikke at etablerer nævneværdige chancer. Det er tydeligt, at Chelsea-spillerne har svært ved at følge med ham, hvilket gør, at englænderen får opsnappet nogle bolde ved baglinjen, men det bliver aldrig rigtig farligt. Var helt fri foran mål til sidste i kampen, hvor McTominay ikke formåede at finde ham i boksen.

Mason Greenwood – 5 
Fik rollen som 9’er i dag. Det var ikke prængende, men unge Greenwood gør sit for at være en del af opspillet. Var helt usynlig de første 30 minutter, men spillede sig ind i kampen, da han begyndte at trække lidt mere ned i banen og modtage bolden. Har et godt forsøg efter småspil med Daniel James.

Anthony Martial er uden for bedømmelse.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær langer ud efter påvirkningen af dommerne

Næste artikel

Sky: Maguire fortæller, at Shaw har hørt forkert

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share