Solskjær langer ud efter påvirkningen af dommerne

Ole Gunnar Solskjær er langt fra tilfreds med måden Chelsea forsøgte at påvirke Stuart Attwell inden opgøret. Det er ikke første gang, at andre klubber og managers har fokus på Uniteds kendelser og nordmanden mener, at det er et skadende fokus.

Ole Gunnar Solskjær beskylder Chelsea for at forsøge at påvirke Stuart Attwell og resten af dommerholdet inden aftenens opgør mellem de to tophold. Chelsea havde inden opgøret lagt en tidligere VAR-episode med Maguire op på deres officielle side inden opgøret.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er ikke fair, er det? Du ved, alle disse påvirkninger udefra. Selv inden kampen er det frækt, når de lægger en VAR-epiosde op med Harry [Maguire] på deres hjemmeside. Det påvirker dommere.

Solskjær blev bedt om at uddybe, hvor til han svarede:

– Du kan læse det, hvad de siger om hele kontroversen med Harry Maguire, der lægger pres på dommere for at give straffespark … mod os, siger Solskjær.

Det er ikke første gang, at andre klubber og trænere har fokus på Uniteds kendelser i løbet af sæsonen. Solskjær begræder, at holdet i dag blev snydt for et straffespark.

– Det var ikke Frank [Lampard], var det det, der startede det (at beklage sig i pressen, red)? Der er masser af snak om, at vi får straffespark, når der ikke er nogen tvivl overhovedet. Ligegyldigt hvad, så skal vi have et straffespark i dag. Det er soleklart.

 

 
Forrige artikel

Shaw raser over VAR-beslutning med kontroversiel udmelding

Næste artikel

Karakterbogen: Defensiven og Fred bedst i målløs kamp

ANNONCE