Karakterbogen: En præstation, der burde give moralske tømmermænd.

De fleste af Manchester United-spillerne lignede nogen, der var taget på juleferie, eller som ikke rigtig gad spille fodbold, efter deres fly blev aflyst, og de måtte tage bussen til Newcastle.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Det var et svagt Manchester United-mandskab, som mødte Newcastle, og de gjorde heller ikke meget modstand. De røde djævle var overmatchet i begge halvlege, og det var fuldt fortjent, at Newcastle igen vandt sikkert.”

André Onana – 4

En bedre præstation end i Champions League, hvilket heller ikke sætter overliggeren ret højt med flere dårlige udspark.

Aaron Wan-Bissaka – 4

En svær dag på kontoret, lykkedes ikke med så meget offensivt, og man var presset konstant defensivt, og snork sov ved 1-0 målet.

Harry Maguire – 5

Giver det frispark væk, som Trippier næsten krøller ind i kassen, og stopper flere skud på mål.

Luke Shaw – 6 (Man of the Match)

Spiller rigtig fint som centerback, hvilket har vist sig tidligere. Men det kan undre, når Varane sidder på bænken, at Shaw ikke spiller sin venstreback, så Dalot kunne varme bænken.

Diogo Dalot – 4

Hvorfor Erik Ten Hag mener, at Dalot skal have chancen på venstre back, når Shaw er tilbage, er mig en gåde. Indlægget til mål kom også fra hans side, og han virkede generelt overmålt det meste af kampen.

Kobbie Mainoo – 5

Gjorde det udmærket, det er svært at holde på bolden, når man konstant er under pres, og det havde United meget svært ved at spille sig ud af.

Scott McTominay – 4 

Når McTominay møder spillere, der er bedre på bolden og matcher hans fysik og intensitet, bliver hans begrænsninger tydelige.

Alejandro Garnacho – 5

Havde United kun en eneste målchance, som blev stoppet af Nick Pope, forsvandt de helt ud af kampen i anden halvleg.

Bruno Fernandes – 4 

Havde svært ved at få Uniteds spil til at fungere, og blev konstant presset af Newcastles midtbanetrio, som var klart bedre end Uniteds i dag.

Marcus Rashford – 2 (Ud 61)

Endnu en svag kamp fra Rashford. Det er svært at forstå, at han var Uniteds mest farlige angriber sidste år og lavede mål på samlebånd på samme tid sidste år.

Anthony Martial – 2 (Ud 61) 

Det er nok begrænset, hvor mange flere kampe fra start Martial får, og hvor mange kampe han har tilbage for Manchester United. Der var intet af det, han leverede i dag, som vil få nogen til at savne ham, hvis han skifter til januar.

Rasmus Hojlund – 5 (Ind 61)

 

Kæmpede fra start til slut, men havde svært ved at komme frem til nogle rigtige chancer, og fik ikke meget plads af Newcastle’s forsvar.

Antony – 5 (Ind 61) 

Prøver ihærdigt at drible, men lykkes sjældent med sine 1-1-aktioner. Havde et skud, der gik i mål, men ramte Maguire på vej mod målet, så det blev korrekt vinket offside.

Sergio Reguilon – 5 (Ind 80)

Havde nogle gode skud på mål, og den ene ville nok være gået ind, hvis den ikke var blevet stoppet. Burde have startet over Dalot.

Sofyan Amrabat  – 5 (Ind 80)

Gjorde hverken fra eller til de sidste 20 minutter, han spillede; tvivler på, at United holder ham, når hans lejeaftale udløber.

Trænerteamet – 3 

Det er svært at forstå, at Erik Ten Hag ikke ændrer formation eller opstilling, når han møder Newcastle. Rashford andre steder end på venstrekanten fungerer ikke. Dalot kan stadig ikke spille venstreback. Forsvaret er bedre med Varane. Martial burde ikke starte mod nogen hold, medmindre der ingen andre muligheder byder sig.

2 kommentarer
 1. Piv elendigt over hele linjen, der var ingen spillere på banen idag der fortjener at trække den røde trøje over hovedet og bære det logo på brystet.

  Men problemerne starter og slutter med ETH, vores bedste venstre back Shaw spiller i centerforsvaret mens Lindeløf og Varane starter på bænken….Dalot spiller venstre back selvom Regilion er naturlig venstre back men sidder på bænken, Onana får ikke at mærke konsekvensen af to drops forleden og spiller igen usikkert

  Martial starter inde istedet for Højlund, og Rashford sættes på venstre kant uagtet han er langt fra fordums niveau og på trods af at Antony har vist langt mere vilje og gå på mod på det sidste….hvis Rashford skal kæmpe sig tilbage skal det jo være på venstre kant hvor han er bedst.

  Mctominey og Mainoo centralt virker blottet for kreativitet fremadrettet.

  Jeg undre mig voldsomt over ETHs dispositioner efterhånden.

  Hvorfor straffes Varane så åbenlyst..?

  Hvorfor har det ingen konsekvenser at levere så ringe præstationer som Onana gjorde forleden…?

  Hvordan kan Martial starte inde mod en så stærk og direkte rival som Newcastle frem for Højlund…?

  ETHs projekt er kuldsejlet, spillerne ser ikke ud til at købe hans “filosofi” længere, jeg kan stadig ikke se hvad han vil taktisk, det hele virker tilfældigt og Bruno skal egenhændigt redde point til holdet.

  Varane rygtes væk, Casemiro rygtes væk, to spillere der har vundet alt hvad der er værd at vinde i fodbold…de har da set skriften på væggen, og mistet tilliden til ETH.

  ETHs forsvar af Onana ved at påstå forsvaret ikke var godt nok mod Galatasaray, selvom alle andre faktisk mente at forsvaret gjorde det ok og at grunden til at vi ikke vandt var udelukkende pga Onanas skandaløse drops…

  ETH virker ude af trit med realiteterne.

  Hvor længe får dette cirkus lov at fortsætte…?

 2. Jeg er sgu overrasket over, hvor meget ETH får ud af de her middelmådige spillere.
  Vel stort set kun Bruno, som ville kunne gå ind på Newcastles hold…. eller West Hams for den skyld. Det var West Ham, som ville købe Maguire. Det siger vel alt om spillernes niveau.
  End ikke Sir Alex ville kunne hive mere ud af de spillere.

  Jeg ser da ikke spillermaterialet til mere, end at de lige sniger sig ind i top 8 – Det er fakta. Alt andet er utopi og fantasi.
  Ingen grund til at være frustreret over dét, sådan er det bare.

  Ny træner = forbedring. Nej det tror jeg sådan set ikke. Nærmere tværtimod.
  Ingen trænere, med respekt for sig selv (kun for penge), vil da stikke foden indenfor hvepsereden og det kaos der omkranser klubben.

  Jeg har respekt for ETH, som kæmper for klubben. Det er sgu mere end spillerne gør. Fighte kan man altid, uanset taktikken, men det ligger jo ikke til primadonnaer, at gøre det.
  Ja Antony er måske et one-trick-wonder, men Rashford er en one-season-wonder, som er på niveau med Martial. Det ses tydeligt nu.

  Jeg kan godt forstå ETH ryster på hovedet. Hvis jeg var ham, havde jeg pakket mine ting, sagt at jeg ikke kunne opnå noget med de spillere, og det måske vare bedre en anden træner tog over, og rejst min vej…..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen

Næste artikel

Resumé af Manchester United mod Newcastle.

ANNONCE