Karakterbogen: McTominay leverer efter sent indhop

Det lykkedes United at bryde den onde stime. United kunne efter 96 minutters slid indkassere tre point, efter McTominays indhop. Skotten scorede to mål til stor begejstring for Erik ten Hag og United.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

Onana – 4

Den camerounske målmand, som i den grad har haft en svær start på sin United-karriere, så igen i dag skidt ud ved Brentfords mål til 1-0. Onana formår dog ellers at holde lav profil, og leverer dertil en god lang aflevering til Bruno, som giver en af United en af deres eneste chancer i løbet af kampen.

Dalot – 5

Diogo Dalot er stadig det foretrukne valg på højrebacken, da Aaron Wan-Bissaka stadig er ude med en skade. Portugiseren spillede i dag det vi hos OldTrafford.dk vurderer er en middelmådig kamp, hvor han bidrager offensivt, uden nogensinde at blive rigtig farlig.

Maguire – 6 

Harry Maguire har i lang tid måtte lægge ører til vanvittigt meget kritik, og en del af denne også berretiget. I dag viste den engelske landsholdsspiller dog stort format, og spiller en meget solid kamp, og får også lavet en assist til McTominays sene kampvindende mål til 2-1.

Evans – 5

Ikke mange havde spået at vi ville stille op med en stopper-duo ved navn Harry Maguire og Jonny Evans inden sæsonen startede. Det er dog en realitet for os United-fans for tiden, da Raphäel Varane også meldes ude med en skade. Jonny Evans gør ikke nogen bemærkelsesværdige udfald i kampen, hverken positive eller negative.

Lindelöf – 5 ud efter 71′ 

På venstre-backen ser det på nuværende tidspunkt skidt ud med United-briller. Luke Shaw, Tyrell Malacia og Sergio Reguilón er alle ude med skader, og det betød i dag, at Lindelöf måtte vikariere. Karakteren afspejler også, at dette er en uvant position for svenskeren, som dog formår at holde lav profil i løbet af kampen og ikke kvajer sig defensivt.

Casemiro – 3 ud efter 45′

Casemiro blev tidligere på ugen kåret som månedens spiller i September. Dog viste brasilianeren langt fra niveau i denne kamp, hvor han også får en hovedrolle i Brentfords 1-0-scoring. Her smider Casemiro bolden væk på midten, og derfra ser restforsvaret ikke prangende ud, mildest talt. Bliver pillet ud i halvlegen til fordel for Christian Eriksen.

Amrabat – 5 ud efter 87′ 

Skiller sig hverken ud positivt eller negativt, og leverer muligvis hvad man kan forvente af marokkaneren, en arbejdsindsats. Og Amrabat fik lov at slide i det, og da Casemiro blev skiftet ud var han den mest defensivt-orienterede midtbane-spiller for United.

Mount – 5 ud efter 62′

Mason Mount har, ligesom André Onana, haft en svær start på sin United-karriere. I dag er heller ikke en undtagelse for englænderen, som må forventes at være mere i øjefaldende. Mount falder dog ikke igennem og viser stadig, at han har kvaliteterne til at indgå i kombinationerne og bidrage til det offensive spil.

Bruno – 5 

Bruno Fernandes blev før sæsonstart udpeget som Uniteds nye anfører. Der er ingen tvivl om at Bruno har været Uniteds talisman længe, men i dag viste portugiseren ikke hvorfor. Bruno har et par boldtab, som vi helst ser Bruno undgå, men det er dog hagen ved hans spillestil, at der af og til kan falde komme unhesigtsmæssige boldtab i opspilsfasen.

Rashford – 5 ud efter 62′ 

Rashford får karakteren 5, da han i dag viser, at han stadig er i stand til at sætte sin mand. Desværre får Rashford og United, så mangler vi i dag slutprodukt. Hans afleveringer formår ikke at finde Højlund eller en af de andre United-spillere i feltet, og derfor kommer

Højlund – 6 

Højlund har siden sin ankomst i United lagt en stor arbejdsindsats for dagen. Han har vist en ærgerrighed vi som United-fans kun kan velkomme, specielt som et dansk fansite. I dag var Højlund involveret i et par gode aktioner, og spiller generelt godt med ryggen til mål. Det eneste der manglede var den rigtige service, som desværre ikke kom.

Indskiftere

Eriksen – 5, ind efter 45′

Vi fortsætter med dansker-brillen, og vælger at give Eriksen 5. Eriksen gør ikke det store væsen af sig, men forsøger at bidrage med det vi kender Eriksen for. De gyldne afleveringer finder dog desværre ikke en mand i dag.

Garnacho – 5, ind efter 62′

Alejandro Garnacho kom ind i stedet for Marcus Rashford i et forsøg på at give United et friskt offensivt pust. Argentineren forsøgte at udfordre og penetrere Brentfords kompakte defensiv, men lykkedes ikke med meget. Dog leverer den nybagte far en ærgerrig indsats og ligner en sulten spiller.

Antony – 6, ind efter 62′

Ligesom Garnacho, så kom Antony ind efter 62 minutter i et forsøg på at bringe noget andet. Og det gjorde Antony. Hans signatur træk ind i banen bragte en ny dynamik til Uniteds offensiv, men desværre kastede det ikke mål af sig. Brasilianeren havde også en mulighed for at spille enten Garnacho eller Højlund igennem, dog blev det en mellemting og rendte ud i sandet.

Martial – 5, ind efter 71′

Anthony Martial kom ligeså ind for at jagte, som minimum, en udligning. Franskmanden bragte ikke super meget andet end en forkølet afslutning, som Thomas Strakosha, i Brentfords mål, ikke havde nogen problemer med.

McTominay – 9, ind efter 87′

Og nu til dagens helt i skysovs. Scott McTominay kom ind og viste den form, som han også har vist for det skotske landshold og lavede to mål, som resulterede i en sejr i de døende minutter til United. Et fantastisk indhop, og McTominay fik med rette en masse omfavnelse af sine holdkammerater efter slutfjøjtet.

Erik ten Hag – 7

Det er svært ikke at give Ten Hag en forholdsvist høj karakter, når en indskifter i det 87′ minut laver to mål. Dog er det taktiske udtryk i første halvleg og langt hen i anden halvleg mangelfuldt. United får aldrig rigtigt vist tænder, og spillet vidner generelt om en tandløs indsats, indtil Ten Hag vælger at skifte McTominay ind.

 

 

3 kommentarer
 1. Som jeg skrev tidligere på ugen, så skulle Mctominay starte inde i dag, fordi vi havde brug for hans kvaliteter, så vi kunne få sen sejr, uanset om det så blev en grim sejr… han viste sit værd i dag, og alt det som vi står og mangler, derfor skal han starte inde igen næste gang!

  1. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se en midtbane bestående af amrabat som 6’er, og så McSauce som box to box. Jeg synes det er værd at prøve, og der kan efterhånden ikke være nogen tvivl om at Casemiro skal en tur på bænken. Lige pt. bidrager han desværre ikke med noget, men bliver tværtimod anset som værende et svagt punkt af vores modstandere.

 2. Enig langt hen af vejen med karakter bogen, den er fair, måske en smule for fair efter min smag, men lad gå fordi vi vinder på lykke og fromme og vores skotske powerhouse.

  Desværre ser vi igen idag at taktikken er forfejlet fra ETHs side, vi havde i 90 minutter ingen løsninger på Brentfords spillestil, og når Thomas Franks hold kommer foran på endnu et drop eller svag hånd fra Onana igen, skal det blive op ad bakke…

  Heldigvis havde Mctominey en af de dage hvor hans vilje og gåpåmod redder os, på små 10-12 minutter fik han næsten vist mere mod end samtlige øvrige spillere i rødt.

  Heldigt ja, men han opsøgte heldet, helt i samme stil som i Sir Alex storhedstid ” never give up, never give in” Fergietime in effect.

  Nu kommer der lidt ro på bagsmækken, men efter landsholdspausen skal der følges op på dette resultat, hvis ikke det giver noget energi og vilje til holdet og spillerne så ser det skidt ud, jeg krydser fingre.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Highlights: McTominay blev redningsmand, da United snød Brentford for sejren på Old Trafford

Næste artikel

McTominay: Et af mine bedste øjeblikke på en fodboldbane nogensinde

ANNONCE