Karakterbogen: McTominays tordenstøvle scorer højest

Scott McTominay var banens bedste, da Manchester United slog Burnley med 3-1. I denne artikel kan du se hvilke karakterer, vi giver United-spillerne.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 5
Spanieren havde for en gangs skyld ikke så meget at lave i buret. Han viste dog sikre hænder i kampens døende minutter, da James Tarkowski headede på mål. Men i dag bliver det ikke til mere end et femtal.

Aaron Wan-Bissaka – 3
Diogo Dalot må slikke sig om munden oven på den præstation. Wan-Bissaka blev ikke for alvor udfordret defensivt, og når han fik bolden ved sine fødder, håndterede han kuglen, som var den giftig.

Eric Bailly – 3
I de kampe, hvor man som forsvarsspiller ikke har meget at lave, er det vigtigt at være klar, når det endelig gælder. Det var Bailly ikke, da han i slutningen af første halvleg assisterede Aaron Lennons reducering efter en uheldig førsteberøring.

Harry Maguire – 2
Ak, ja. Hvad skal man efterhånden skrive? United-kaptajnen virker langsom, sløv og usikker. Når han tilmed begynder at tabe sine hovedstødsdueller, er der ikke meget tilbage. Det er efterhånden kun anfører-bindet og Victor Lindelöfs fravær, som beholder ham på banen.

Luke Shaw – 6
Bedste mand i bagkæden. Den engelske landsholdsback fandt ind i et godt samspil med Jadon Sancho, han var tæt på at assistere Cristiano Ronaldo på en lang stikning, ligesom han selv havde en god chance efter en solotur. Han bør starte fremfor Alex Telles.

Nemanja Matic – 5
Sådan lidt en præstation vi efterhånden er vant til fra serberen. Det går langsomt, og det er ikke særligt spektakulært. Men jeg er ikke i tvivl om, at han bidrager til holdet med noget rutine og defensiv sikkerhed.

Scott McTominay – 7 (kampens spiller)
Flot kamp af skotten! Åbner opgøret med et flot mål, og krydrer denne med et mindst lige så lækkert langskud, der tvinger Wayne Hennessey til at give en returbold, som Cristiano Ronaldo kan score på. Har for mange fejlpasninger til at komme endnu højere op på karakterskalaen.

Jadon Sancho – 6
“Det er ikke den spiller, vi så i Dortmund,” sagde Stig Tøfting fra kommentatorstolen. Og jeg giver ham ret. Men den engelske tekniker fik svaret igen på lidt af kritikken med en fin scoring – der efterfølgende blev takseret som et selvmål. Han var med i mange fine angreb.

Mason Greenwood – 6
Skal han have fem eller seks? Jeg ender på en seks’er, fordi Mason Greenwood skal have ros for at vise masser af initiativ. Nu skal slutproduktet findes.

Edinson Cavani – 5
Det blev aldrig “El Matadors” kamp. Mit yndlingsøjeblik fra den uruguayanske angriber var, da han i det 22. minut var med nede i eget felt og afværge et Burnley-angreb. Femtallet får han for en altid krigerisk indsats.

Cristiano Ronaldo – 6
Jeg kunne faktisk godt lide denne Cristiano Ronaldo-præstation. Ja, han brænder en stor chance, og ja, man forventer sig måske fortsat mere af portugiseren. Men han scorer et mål, og han udviser en konstant iver efter at lave endnu flere. Det er altid skønt at se! På samme tid fungerer han ganske udemærket som opspilsstation og lægger bolden godt af.

Udskiftere:

Hverken Raphael Varane, Diogo Dalot eller Fred spillede mere end 30 minutter, og de er derfor uden for bedømmelse.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
8
Shares
Forrige artikel
Scott McTominay bliver tiljublet efter sin scoring mod Burnley

United slog tamme Burnley efter begivenhedsrig første halvleg

Næste artikel
Cristiano Ronaldo jubler efter at have scoret til 3-1 mod Burnley

McTominay spillede igennem fodskade fra Newcastle-kampen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
8
Share