Cristiano Ronaldo jubler efter at have scoret til 3-1 mod Burnley

McTominay spillede igennem fodskade fra Newcastle-kampen

Scott McTominay afslører, at han, trods en brandkamp i aften, spillede igennem en fodskade, der stammede fra Newcastle-kampen i mandags.

Spørger man dagens karaktergiver på OldTrafford.dk, var Scott McTominay kampens spiller. Men skotten afslører selv, at det var tæt på, at han ikke kunne have spillet.

– Jeg havde ondt i morges. I Newcastle-kampen pådrog jeg mig en fodskade, men jeg kæmpede igennem det og spillede i dag, afslører Scott McTominay, der også fortæller lidt om, hvordan han i dag så kampen under Old Traffords aftenlys.

– Kampen mod Newcastle var svær for os. Manageren sagde, vi satte rekord for flest fejlafleveringer i ligaen. Det skulle blive bedre, og i dag var vi meget, meget bedre.

McTominay var en af målscorerne, da United i aften kom tilbage på sejrskurs mod Burnley. Trods kritik af manager Ralf Rangnick fra seneste kamp, fortæller skotten, at der er fuld tiltro til den nye træner og de har taget hans kritik til sig.

–  Kropssprog er en ting (omkring de opgivende attituder fra Newcastle-kampen, red.), og Rangnick har været meget klar omkring, at han ikke vil se mere på det. Det er vi ikke i tvivl om, og det har vi taget til os.

Dermed slutter Scott McTominay, Ralf Rangnick og resten af Manchester United-holdet på en sejr. Næste kamp venter den 3. januar mod Wolverhampton.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
1
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: McTominays tordenstøvle scorer højest

Næste artikel

Sir Alex Ferguson fylder 80 år: Her er fem nedslag fra skottens glorværdige United-karriere

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
1
Share