Anthony Elanga jubler med Bruno Fernandes

Karakterbogen: Middelmådige karakterer efter halvkedelig affære i Madrid

Læs vores karakterbog efter aftenens kamp mod Atletico Madrid herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David De Gea – 5

Spanieren er chanceløs ved Felix’ hovedstødsmål, hvor han må kigge langt efter bolden. Udover det redder træværket ham et par gange.

Victor Lindelöf – 4

Svenskeren var dagens udvalgte på den omdiskuterede højreback, hvilket han ikke kom ret godt fra. Det var tydeligt i flere situationer, at han var uvant på positionen både fremad banen og i defensiven, hvor Lodi flere gange fik for meget plads til at slå sine indlæg. Skiftet ud efter en times spil.

Raphaël Varane – 6

Dagens bedste mand i defensiven. Når det så er sagt, bærer han også noget af ansvaret for, at Uniteds spil med bolden ikke gik hurtigere end det gjorde, da den sidelænse aflevering ofte blev løsningen.

Harry Maguire – 3

Selvom Felix’ mål var flot, både hvad angår indlæg og afslutning, bærer Maguire en stor del af ansvaret i og med, at han simpelthen ikke følger med sin mand.

Luke Shaw – 4

Gav mindre plads væk end sin makker på den anden back, men udover det var det ikke prangende. Formår ikke at gentage det gode samarbejde med Sancho, som vi så i forrige kamp. Skiftet ud efter en time.

Fred – 5

Kæmper og slider for at genvinde kontrollen over kampen i de lange perioder, hvor Atletico har fuldstændig styr på os. Men som vi har set det før, er det meget 50/50, om brasilianeren vinder sine dueller i dag.

Paul Pogba – 4

Ikke franskmandens bedste dag. Taber rigtig mange dueller på midtbanen, hvor Atletico i flere perioder i kampen bare kører os over. Skiftet ud efter en times spil.

Bruno Fernandes – 4

Ingenting lykkes for vores portugiske talisman, hvor især første halvleg var skræmmende dårlig. Hans assist til Elangas mål trækker karakteren op på et 4-tal.

Marcus Rashford – 2

Det samme kan siges om Rashford. Kantspillerens elendige langskud efter en times spil og den opgivende reaktion efterfølgende fortæller historien om hans kamp i dag.

Jadon Sancho – 4

Bidrager ikke med ret meget offensivt og skuffer fælt i forhold til den form, vi har set ham i de seneste kampe. Kom fint med tilbage defensivt i flere omgange, hvilket trækker op.

Cristiano Ronaldo: 4

Kommer ikke til ret meget i dag, men har bestemt heller ikke nemme arbejdsbetingelser. Hvorfor får manden stadig lov til at tage frispark?

Indskiftere:

Alex Telles – 5

Idéen er såmænd god nok. Når Shaw ikke præsterer, kan man lige så godt smide Telles ind, så der kan blive hældt nogle indlæg i feltet. Han fik muligheden et par gange, men det var uden held i dag.

Aaron Wan-Bissaka – 4

Kommer ind og får lukket mere ned for Atleticos venstreside i en periode, hvor United får mere kontrol over kampen. Bidrager ikke med det store rent offensivt.

Nemanja Matic – 4

Bidrager til at United får mere styr på kampen og får mulighed for at lægge et tryk til sidst.

Anthony Elanga – 6 (kampens spiller)

Får fidusbamsen i dag, fordi han kommer ind og skaber mere på 10 minutter end Rashford og Sancho formåede på 80. Scorer et fint mål efter et flot løb og en rigtig angriberafslutning.

Jesse Lingard er uden for bedømmelse.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel
Ralf Rangnick og Victor Lindelof

Rangnick: Jeg fatter ikke, hvad vi lavede i første halvleg

Næste artikel
United-spillere ankommet i Madrid

United droppede russiskejet flyselskab til Madrid - sponsoraftale er stadig intakt

ANNONCE