United-spillere ankommet i Madrid

United droppede russiskejet flyselskab til Madrid – sponsoraftale er stadig intakt

United rejste ikke som sædvanlig med Aeroflot til Madrid i starten af ugen.

United-spillerne satte sig ikke ind i et Aeroflot-fly mod Madrid, hvor de i går spillede Champions League-fodbold mod Atletico Madrid. Bekymringer omkring udviklingen i den igangværende russiske invasion af Ukraine gjorde, at klubben aflyste den planlagte afgang.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Aeroflot, der er Uniteds officielle “transportør”, er ifølge The Athletic 57 procent ejet af den russiske stat, og det er det, der har ført til bekymringer i klubben. Ifølge The Athletics kilder skete aflysningen efter dialog med Aeroflot, og kilder siger, at der var enighed om beslutningen.

Indtil videre er der ikke nogen planer om, at United stopper samarbejdet med det delvist russisk ejede flyselskab.

Klubbens samarbejde med Aeroflot begyndte i 2013, og på manutd.com hedder det, at det er et partnerskab “som bygger på fælles værdier herunder teamwork, fokus på kvalitet, stolthed over vores arv og en innovativ og fremadskuende tilgang.”

Ruslands handlinger i Ukraine ser ud til at få konsekvenser for årets Champions League-finale, som egentlig skulle spilles i Skt Petersborg. Ifølge flere medier vil UEFA i morgen, fredag, bekræfte et nyt spillested for finalen som følge af invasionen.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel
Anthony Elanga jubler med Bruno Fernandes

Karakterbogen: Middelmådige karakterer efter halvkedelig affære i Madrid

Næste artikel

Optakt: Ydmygelsen på Vicarage Road skal revancheres

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share