United-spillere ankommet i Madrid

United droppede russiskejet flyselskab til Madrid – sponsoraftale er stadig intakt

United rejste ikke som sædvanlig med Aeroflot til Madrid i starten af ugen.

United-spillerne satte sig ikke ind i et Aeroflot-fly mod Madrid, hvor de i går spillede Champions League-fodbold mod Atletico Madrid. Bekymringer omkring udviklingen i den igangværende russiske invasion af Ukraine gjorde, at klubben aflyste den planlagte afgang.

Aeroflot, der er Uniteds officielle “transportør”, er ifølge The Athletic 57 procent ejet af den russiske stat, og det er det, der har ført til bekymringer i klubben. Ifølge The Athletics kilder skete aflysningen efter dialog med Aeroflot, og kilder siger, at der var enighed om beslutningen.

Indtil videre er der ikke nogen planer om, at United stopper samarbejdet med det delvist russisk ejede flyselskab.

Klubbens samarbejde med Aeroflot begyndte i 2013, og på manutd.com hedder det, at det er et partnerskab “som bygger på fælles værdier herunder teamwork, fokus på kvalitet, stolthed over vores arv og en innovativ og fremadskuende tilgang.”

Ruslands handlinger i Ukraine ser ud til at få konsekvenser for årets Champions League-finale, som egentlig skulle spilles i Skt Petersborg. Ifølge flere medier vil UEFA i morgen, fredag, bekræfte et nyt spillested for finalen som følge af invasionen.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel
Anthony Elanga jubler med Bruno Fernandes

Karakterbogen: Middelmådige karakterer efter halvkedelig affære i Madrid

Næste artikel

Optakt: Ydmygelsen på Vicarage Road skal revancheres

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share