Karakterbogen: Skamfulde præstationer overalt

Præstationen i aften mod Sheffield United var helt forfærdelig fra Manchester United, og det reflekterer sig også i karaktererne.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

David de Gea – 3
Sheffield United havde tre afslutninger på mål, og to af dem gik ind. Ved mål nummer to var han givetvis chanceløs, men ved første mål – om der var frispark eller ej – viste han igen, hvor mangelfuld hans spil i feltet er, og det viste han også på et senere hjørnespark. Ingen aktion senere i kampen overbeviste mig om, at karakteren skulle højere op end det, den er på nu.

Aaron Wan-Bissaka – 4
Isoleret set ikke en skandalekamp fra Wan-Bissaka, der havde et flot indlæg i første halvleg til Marcus Rashford, men det er egentlig også det. Højrebacken har absolut intet at bidrage med offensivt, og i kampe som disse kan det være lidt ligemeget, hvor god man er til at lave glidende tacklinger.

Axel Tuanzebe – 2
Det er uheldigt, at andet mål rammer ham på låret og går ind, men han var helt ved siden af sig selv i dag. Virkede bange og overtændt på samme tid – underlig kombination, ja – men han viste det meget fint ved, at han indenfor et minut trækker sig fra en duel og i næste sekvens laver en så hård en tackling, at det gule kort, han fik, var på grænsen til det røde.

Harry Maguire – 6
Kaptajnen fik endelig, endelig scoret, og det skal han have cadeau for. Derudover var han anderledes konsekvent i sine indgreb end sin forsvarsmakker, men bærer også en stor del af skylden for mål nummer to, hvor han og resten af bagkæden forsømmede at gå til Oliver Burke, da han helt fri i feltet fik lov at skyde på mål – og score.

Alex Telles – 5
Han havde et par rigtigt fine indlæg og bolde ind imod feltet, men det blev også ved det. Han var ikke farlig nok, når det kom til stykket, og han var endda også ved at blive overrumplet defensivt i første halvleg i en duel med George Baldock.

Nemanja Matic – 6
Matic spillede faktisk en fin kamp i dag. Han fik lukket fint af for det, han skulle, og fik smidt bolden videre til dem, der skulle have den, men ejer også en del af skylden for, at Oliver Burke fik så meget plads ved 1-2-målet.

Paul Pogba – 4
Han havde et par rigtig fine driblinger, vendinger og afleveringer, men farligt blev det aldrig, når han havde bolden, og det skal det simpelthen være i en kamp mod Sheffield United. Han var alt for langt tilbage på banen og formåede aldrig at vise, hvor god en form, han er i.

Mason Greenwood – 6 (Kampens spiller)
Greenwood her er faktisk en bedre afslutning kort efter pausen fra et 7-tal. Han var uden sammenligning Uniteds mest farlige og livlige spiller, og det var ham, der havde idéerne offensivt. Fuldstændigt vanvittigt, at det var ham, der skulle tages ud, da Cavani skulle ind.

Bruno Fernandes – 3
Lagde et fint indlæg ind i panden på Harry Maguire til målet, men så stopper de gode aktioner også dér. Hans præstation i dag var simpelthen ikke god nok. Han turde for lidt, og når han så turde, så mistede han bolden. Når det ikke kører for Bruno, kører det ikke for Manchester United, og det er bekymrende.

Marcus Rashford – 2
Tydeligt tynget af knæskaden, han pådrog sig mod Liverpool, og han var ikke klar til at spille i dag. Alligevel spillede han alle 90 minutter, men han gjorde absolut intet væsen ud af sig, og han mistede bolden hver gang, han havde den. Det er sympatipoint grundet hans skade, der gør, at han ikke ender på et 1-tal.

Anthony Martial – 1
Et 1-tal får Anthony Martial til gengæld. Jeg aner ikke, hvad der sker med ham i øjeblikket, men nøj, hvor er det forfærdeligt at se på. På helt vanvittig vis var det ikke ham, der blev taget ud efter en time, og selv hvis han havde holdt så langt, havde det nok også været for meget tid, han havde fået på banen. Uinspirerende, uskarpt, ugidende. Jeg tror ikke, han havde én god aktion i dag.

Udskiftere:

Edinson Cavani: 4
Fik fyldt fint derinde, men fik aldrig sat sig selv i scene udover en fin dybdeaflevering mod Bruno Fernandes, som sidstnævnte ikke kunne kontrollere. Dog er der ingen tvivl om, at han er bedste mand på angriberpositionen.

Luke Shaw: UB
Det lignede, han bare blev sat på banen med en instrukser om at smide indlæg ind i feltet, men der var ikke et eneste, der ramte en United-mand.

Donny van de Beek: UB
Fik aldrig sat et aftryk på kampen.

Ole Gunnar Solskjær: 1

Spillerne leverede på ingen måde de individuelle præstationer, de skulle, men intet blev der gjort for at ændre på kampen. Solskjær tog kampens bedste spiller ud og lod to færdige spillere i Anthony Martial og Marcus Rashford bliver på banen, mens de to andre indskiftninger blev ligegyldige, da de kom så sent i kampen. Solskjær fortjener enormt meget ros for sin seneste tid i Manchester United, men han fortjener ligeså meget ris for kampen i dag. Spillerne var slet ikke sat op, og jeg sætter ham som hovedansvarlig for, at spillerne aldrig vidste, hvor de skulle løbe hen, gøre med bolden eller komme i farlige positioner.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sheffield United lavede sensationen på Old Trafford

Næste artikel

Skuffet Solskjær savnede fight og 'det lille ekstra' mod Sheffield United

ANNONCE