Karakterbogen: United var som forvandlet

Manchester United lignede på ingen måde det hold, som vi så i de første to kampe i denne sæson. Spillerne var som forvandlede, og sejren på 2-1 var fuldt fortjent.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 7

Skulle rejse sig fra sidste uges mareridtskamp mod Brentford, hvilket han også gjorde. Spillede en solid kamp og leverede en vigtig redning efter 80′. Kunne ikke gøre noget ved 2-1-scoringen minuttet efter.

Diogo Dalot (Ud 86′) – 6

Portugiseren var utrolig aggressiv i sine defensive dueller. Var til tider en smule overtændt, men hans energi klædte holdet.

Raphael Varane – 7

Det gav bagkæden fornøden ro at have Varane tilbage i startopstillingen. Viste den klasse, som det forventes af ham. Fik gult kort efter 26 minutter, da han kom for sent i en tackling. Maguire har lange udsigter til spilletid, hvis franskmanden kan få bygget et samarbejde med Martinez op.

Lisandro Martinez – 8

Der bliver ofte lavet sjov med hans højde, men i dag var det ikke til at se, at han ikke er verdens største midterforsvarer. Aggressiv fra starten og meget stærk i duellerne. Derudover var han meget konsekvent i sit spil. Reddede bolden på stregen, da Bruno Fernandes var tæt på at sparke den i eget net efter et hjørnespark. Stærk kandidat til kampens spiller.

Tyrell Malacia – 8

Så fik vi for alvor set, om den unge back kan være med på det allerhøjeste niveau. Det kan han! Blev sat på prøve over for Trent Alexander Arnold og Mohammed Salah, men håndterede det rigtig godt. Han var hele tiden lige i hælene på den vævre egypter. Derudover var han rolig på bolden.

Scott McTominay – 6

Som altid var McSauce hårdtarbejdende. God bold til Bruno som førte til Elangas store chance efter 10 minutter.

Christian Eriksen – 6 (Ud 86′)

Eriksen viste igen, at han besidder et stort løbepensum. Klog kamp af danskeren med god og sikker boldomgang.

Bruno Fernandes – 6

Bruno Fernandes lignede til tider den spiller, som han var i starten af sin tid i United. God stikning i dybden til Rashford i kampens begyndelse og skulle også have noteret sig for en assist, da Elanga misbrugte en stor chance i første halvleg. Temperamentet var ved at koge over for portugiseren til sidst i kampen, hvor han også fik gult kort for film.

Jadon Sancho (Ud 71′) – 7

Iskold og flabet scoring til 1-0. Viste i den sekvens, hvorfor han i sin tid blev hentet i Dortmund. Kantspilleren gjorde derudover ikke det store væsen af sig, men leverede hårdt arbejde.

Marcus Rashford (Ud 86′) – 8 (Kampens spiller)

Hvor har vi savnet ham! Startede på toppen og var fra kampens begyndelse meget livlig. Truede i flere omgange Liverpools bagrum, hvilket også var tilfældet, da han bragte United foran 2-0 efter 53 minutters spil. Generelt meget nærgående og var også tæt på en scoring til 3-0.

Anthony Elanga (Ud 45′) – 7

Skulle have bragt United foran allerede efter 10 minutter. Det gjorde han dog godt igen med en flot assist til føringsmålet. Svenskeren var dejlig udfordrende i sit spil, og drev flere gange gæk med Trent Alexander Arnold. Havde fortjent at spille mere end 45 minutter.

Indskiftere:

Anthony Martial (Ind 45′) – 6

Mange havde forventet, at han ville starte inde i aftenens opgør. Han kom ind til 2. halvlegs start og opsnappede kort efter en løs bold, som første til 2-0-scoringen.