Ten Hag: Vi er nødt til at være modige

Erik Ten Hag var en glad mand, da han blev interviewet af Sky Sports som opfølgning på sejren over Liverpool, men han forholder sig også til, at holdet skal levere hver runde i Premier League.

Der var mange positive ting at tage med fra aftenens kamp, hvor Liverpool blev slået med 2-1 på Old Trafford. Vi har samlet nogle af de ting, Erik Ten Hag bed mærke i herunder.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Vi skal være et hold”

Der var ikke meget sammenhold at spore hos Manchester United i sæsonens to første kampe, men her til aften formåede de at rotte sig sammen og arbejde sig til en flot sejr over Liverpool. Netop denne holdånd lægger Ten Hag vægt på i et interview efter kampen.

– Vi er nødt til at være et hold, og det så vi i dag. Jeg fortalte dem, at vi er nødt til at handle og ikke snakke en masse. Vi er nødt til at kæmpe, være modige.

Den normale anfører, Harry Maguire, var henvist til bænken i dag, og i hans fravær var det Bruno Fernandes, som fik lov at bære armbindet.

– Han viste lederskab sammen med Varane. Ikke kun de to, vi har brug for flere ledere.

Hollænderens første Liverpool-opgør

– Selvfølgelig er vi glade. Jeg kender godt til rivaliseringen med Liverpool, men vi skal ikke kun komme med det mod Liverpool, vi skal komme med den her intensitet og organisation hver kamp.

– Fra et taktisk synspunkt kan du se, hvor i spillet vores våben ligger. Du kan se, vi har farten, og Fernandes og Eriksen har afleveringen. Scott McTominay havde en fantastisk kamp.

“Vi skal have de rette spillere ind”

Aftenens kamp mod Liverpool har været en af de Premier League kampe med højest intensitet i indeværende sæson, hvor spillet i flere perioder bølgede frem og tilbage. Ten Hag er også opmærksom på, at sæsonen er lang, og spillerne har brug for pauser.

– Vi har givet så meget energi. Vi har brug for spillere i truppen, som kan give dette. Vi har mange kampe, og vi er nødt til at give spillerne pauser.

– Vi sagde, vi ville bringe de rette spillere ind. Vinduet er ikke lukket, og du kan se, du behøver ikke kun mange spillere men også kvalitet.

Ten Hag var kortfattet, da han blev spurgt ind til dagens uvante bænkevarmere i Maguire og Ronaldo.

– Jeg behøver ikke nævne Harry Maguire og Ronaldo, de vil spille en rolle i fremtiden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: United var som forvandlet

Næste artikel

Rashford: Energien var forskellen

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share