Keane sætter fokus på Uniteds rivaler

På trods af, at Chelsea nye ejer Roman Abramovich har brugt cirka 1 milliard på spillerindkøb denne sommer, tror Keane ikke på, at hverken de, Liverpool eller Newcastle kan blande sig i kampen om mesterskabet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Chelsea vil uden tvivl være stærkere, men han tror ikke, at Roman Abramovichs masseindkøbspolitik nødvendigvis virker.

Arsenal har ikke hentet nye spillere til truppen denne sommer, men alligevel mener irlænderen, at de med Arsene Wenger som manager og en forlængelse af Robert Pires og Patrick Vieiras kontrakter, stadig vil være den største trussel for United i kampen om mesterskabet.

”Arsenal er stadig vores største rivaler. De har en fremragende manager og nogle topspillere. Vi så i Community Shield, at der ikke er meget forskel på dem og os, så de er tydeligt vores største trussel” fortalte han, ifølge Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson og Beckham ansigt til ansigt

Næste artikel

G. Neville: Jeg er klar Fergie

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share