– Kellett troede det var en joke

Boltons manager Neil Lennon fortalte i går Andy Kellett, at han skulle til United. Noget venstrebacken ikke helt troede på i starten.

Forestil dig situationen. Du er på vej til Plymouth, men i sidste øjeblik får du ikke lov at rejse alligevel. Du skal nemlig til Manchester United i stedet for. Det lyder næsten for vanvittigt til at tro det, det mente Andy Kellett da også i går, da Neil Lennon gav ham beskeden.

– Vi forhørte os om Saidy Janko, da vi gerne vil have mere fart i truppen. United spurgte så om at få Andy den anden vej. Det er en fantastisk mulighed for ham. Han troede dog ikke på det i starten.

– Da jeg snakkede med ham sagde jeg, “vi har en dårlig og en god nyhed til dig”. Den dårlige var at han ikke kunne tage tilbage til Plymouth, mens den gode var at han så i stedet skulle til United. Han troede det var en joke, siger Lennon i følge Bolton News.

21-årige Andy Kellett var sidste sæson udlånt til Plymouth, hvor han gjorde det glimrende. 15 kampe og et enkelt mål blev det til for Kellett, der i Plymouth ofte spillede wingback i en 3-5-2 formation. Noget van Gaal og United nok har bemærket.

Neil Lennon fortæller desuden, at Uniteds u21-træner Warren Joyce i et stykke tid har haft et godt øje til Kellett. Lejesvenden er hentet på en aftale indtil sommerpausen, og skal primært udgøre gardering i bagkæden hos reserverne, efter Vermijl, Keane og Janko har forladt klubben.

Forrige artikel

20 år med Darren Fletcher

Næste artikel

Fletcher: United ville beholde mig

ANNONCE