Kilde tæt på Maguire: Maguire er ikke blevet hjulpet nok

Mark Ogden fra ESPN har været i kontakt med en kilde, der ifølge ham er tæt på Harry Maguire, som mener, at Maguire blev smidt under bussen af sine holdkammerater i den forgangne sæson.

Det er ikke mange United-spillere, som vil prale over deres præstationer på banen i sidste sæson. Det gælder især kaptajnen Harry Maguire, som spillede en rædderlig 21/22-sæson efter egentlig at have fået en okay start i klubben. Nu mener en kilde tæt på Maguire, at den engelske forsvarsspiller ofte er blevet gjort til syndebuk for sine holdkammeraters fejl. Det fortæller ESPN’s Mark Ogden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det har ikke været gode 12 måneder for Harry, men han er ikke blevet hjulpet af dem omkring ham – trænere eller spillere – så det er uundgåeligt, at hans selvtillid og form har lidt under det.

– Harry har brug for fart omkring ham, men det har han ikke haft. Hvis du satte Rúben Dias i Manchester United-forsvaret og Harry i Citys 4-backkæde, så ville Dias have problemer og Harry ville trives.

Mark Ogden melder også, at flere kilder tæt på forsvarsspilleren fortæller, at han ikke har været tilfreds med David De Gea. Maguire er angiveligt frustreret over De Geas manglende kommunikation, og hans modvilje til at bevæge sig væk fra målstregen og have sit udgangspunkt længere fremme på banen. Dette skulle have været en faktor for hans præstationer i den forgangne sæson.

Den 29-årige kaptajn har fået tre kampe fra start i denne sæson.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Hvem bliver månedens spiller i United?

Næste artikel

Slutrunden i Qatar bliver ikke Ronaldos sidste

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share