Hvem bliver månedens spiller i United?

Tre spillere er nomineret til at blive månedens spiller i Manchester United.

Christian Eriksen, Raphaël Varane og Jadon Sancho er nomineret til titlen som månedens spiller i Manchester United for september.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Danske Eriksen er den seneste tid blevet rost til skyerne for sin store betydning for de røde djævle. Nogle fans på sociale medier går endda så langt at kalde danskeren en bedre spiller, end Paul Pogba var i den røde trøje.

Danskeren har i hvert fald spillet en stor rolle i Uniteds offensive spil den seneste måneds tid, hvor han blandt andet er noteret for to assists.

Samtidig har Varane været en solid skanse i forsvaret i selskab med nyindkøbte Lisandro Martinez, der tilsammen danner et stærkt partnerskab.

Også Sancho begynder så småt at ligne den profil, United købte ham til at blive. Den engelske kantspiller har scoret to mål i september mod henholdsvis Leicester City og FC Sheriff.

Vinderen kåres fredag.

Hvem har været Uniteds bedste spiller i september?

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Malacia fortæller hvilken United-legende han er inspireret af

Næste artikel

Kilde tæt på Maguire: Maguire er ikke blevet hjulpet nok

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share