Klopp afviser Scholes-kritik af Manchester United

Paul Scholes kritiserede Manchester Uniteds præstation mod Atalanta, hvor han mente, at Klopp måtte have ’gnedet sig i sine hænder’ som følge af Atalanta-kampens forløb. Liverpool-manageren er dog ikke enig i den udlægning.

Manchester United leverede et flot comeback, da de i midtugen besejrede Atalanta efter at have været bagud med 2-0.

I kampens efterspil var Paul Scholes dog ikke synderligt imponeret af Manchester Uniteds præstation, og han mente, at Jürgen Klopp ‘måtte have gnedet sig i hænderne’ som følge af Uniteds “bekymrende” præstation mod Atalanta. 

– Der var ikke et eneste sekund, hvor jeg gned mig i hænderne. Atalanta forvoldte United nogle problemer i første halvleg, men de havde alligevel tre store chancer, svarer Klopp, da han bliver forholdt Scholes’ kritik af Manchester Uniteds præstation.

– Anden halvleg var en kraftpræstation af United. De gik efter det, og med den kvalitet de har, kan de skabe problemer for alle hold. Især hvis man stopper med at spille fodbold, som Atalanta til dels gjorde, uddyber Liverpool-manageren.

I stedet fremhæver Klopp kampens vigtighed og fortæller, at han har forberedt holdet grundigt forud for søndagens North-west Derby.

– Jeg forbereder holdet på en svær kamp mod en virkelig god modstander. De seneste tre dage har jeg forberedt holdet på Manchester United, kampen om Storbritannien, alle disse ting. Vi har været lang nok tid sammen til at vide, hvor vigtigt den her kamp er. 

Klopp anerkender, at Manchester United ikke har skabt de bedste resultater den seneste tid, men den tyske Liverpool-manager giver tydeligt udtryk for, at man respekterer Manchester United-spillernes kvalitet.

– Manchester United er ikke ovenud lykkelige med de resultater, som de har lavet indtil videre, men vi ved alle sammen, at de er i stand til at lave utrolige ting. 

Kampen mellem Liverpool og Manchester United spilles i morgen klokken 17:30 på Old Trafford.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

BBC: United-ledelsen diskuterer ombygning af Old Trafford

Næste artikel

Solskjær: Næste skridt er at være bedre end Liverpool

ANNONCE