Solskjær: Næste skridt er at være bedre end Liverpool

Manchester Uniteds norske manager fortæller, at et af klubbens næste skridt skal være at blive kontinuerligt bedre end ærkerivalerne fra Liverpool F.C.

Der er dømt North West Derby på Old Trafford søndag aften, når Manchester United og Liverpool krydser klinger i Premier League.

I den forbindelse brugte Ole Gunnar Solskjær en del af pressemødet op til kampen på at snakke om søndagens modstander.

– De sidste fire år har vi været resultatmæssigt bagefter dem. Nu er vi begyndt at tage skridt i den rigtige retning, men det næste store skridt er at være over dem, ligesom vi var i sidste sæson. Men det er historie, og forhåbentligt kan vi opnå noget endnu bedre denne sæson, siger Solskjær.

HØR OGSÅ: Optaktspodcast med Kian Fonoudi og Clark James

Det har endnu ikke flasket sig for “De Røde Djævle” spillemæssigt denne sæson, men holdets manager er fortrøstningsfuld.

– Jeg forventer helt klart, at vi forbedrer os i løbet af de næste måneder. Cristiano Ronaldo har været her i en måned, Jadon Sancho har været her i to, og Marcus Rashford er kun lige kommet tilbage, siger den 48-årige nordmand.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Klopp afviser Scholes-kritik af Manchester United

Næste artikel

Blog: Solskjær har gjort et flot stykke arbejde – ambitionen om trofæer kræver dog et managerskifte

ANNONCE